Sammen for Latvia
Sammen for Latvia
17 februar 2017
Konfirmantene i Skien baptistmenighet er i vinter med å støtte et hjelpearbeid i Latvia. I vinterferien besøker de 12 ungdommene Riga for å se selv.

Fra skienbaptist.no

Selma Christin Karlsen skriver på skienbaptist.no om sitasjonen for dem som konfirmantene møter.

«Barn som spiser en gang om dagen og som tilbringer mesteparten av dagene på gata. Foreldre som ikke har råd til å kjøpe sko til dem. Barn som blir ledd av og ertet på skolen, fordi klærne de har på seg er så slitte, skitne og stygge. Foreldre som har mistet viljen til å elske og ta vare på barna sine, fordi de er blitt så avhengige av alkohol – eller de er psykisk syke. Grenseløs fattigdom. Ingen kjærlighet. Håpløshet.

Tar de trikk nr 7 kan de komme til et sted hvor de er elsket, akseptert, får mat og rene klær, og der de blir sett og møtt av noen som ønsker å tilbringe tid sammen med dem.

Vilande baptistkirke ligger i Riga by. Pastorparets datter Tabita startet i 2012 Street of Hope – en stiftelse som har som mål å hjelpe barn som er fattige og har det vanskelig – vise kjærlighet med handling og gi dem håp.»

Du finner mer informasjon  i gruppen «Sammen For Latvia» på Facebook.

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone