På besøk hos Skandinaviska turistkyrkan
På besøk hos Skandinaviska turistkyrkan
8 januar 2017
På de fem basene på Kanariøyene inviteres du til kirke på søndagene, men også til ulike aktiviteter i løpet av ukedagene.

Av Roger Dahl

For mange er tiltak som Turitkyrkan og Norsk kirke i utlandet gull verdt. Det gir en anledning til å høre Guds ord, til å synge og lovprise på sitt eget språk, og til å treffe andre hjemmefra. Selvsagt kan en gå til lokale kirker og det er kanskje minst like spennende. Eten det er lokale baptistkirker en finner, eller andre kristne menigheter. Likevel, for mange gjør det godt å besøke en gudstjeneste, for eksempel hos Turistkyrkan.

Helt fra jeg var guttunge hjemme i Drammen har jeg hørt om Turistkyrkan i Las Palmas, fordi at i charterturismens barndom dro fire baptister fra Drammen med Mathias Korsvold og Christian Jensen i spissen, turistkyrkan i gang. Nå i januar er det 52 år siden, og slik sett er disse kirkene en liten bit av baptisthistorien.

Les om starten for Turistkyrkan

Først i år ble det noen dager med vinterferie i Las Palmas for min del, men da hørte et besøk i Turistkyrkan med. Det var godt å høre prekenen, delta i sangen og få en god prat rundt kaffebordet etterpå. På bildet ser vi pastorparet  Annika (tv) og Nisse Bergman som leder an i sangen.

Besøk Skandinavika Turistkyrkan

 

Les også

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone