Deltar aktivt i radiooverført nyttårsgudstjenestene
Deltar aktivt i radiooverført nyttårsgudstjenestene
19 november 2016
Baptistene med Arild Brun Svendsen i spissen er sentrale i forberedelse og gjennomføring av økumenisk gudstjenesten i Fredrikstad domkirke.

Deltar aktivt i radiooverført nyttårsgudstjenestene Felleskirkelig nyttårsgudstjeneste fra Fredrikstad domkirke overføres direkte på NRK radio første nyttårsdag kl. 11.00

Gudstjenesten arrangere av Fredrikstad kristne råd som består av 11 forskjellige menigheter. Gudstjenesten har blitt en god tradisjon som samler ca. 500 mennesker.

Baptistmenighet står sentralt i forberedelsene og Arild Brun Svendsen leder komiteen som planlegger gudstjenesten. Han deltar også i gudstjenesten.

Deltar aktivt i radiooverført nyttårsgudstjenestene Det blir sang av Trosvik blanda kor og Morten Gjerløw Larsen. Predikant er metodistprest Frøydis Grinna. Orgelmusikk ved domorganist Dan Rene Dahl

 

Les også

– Viktig at tros- og livssynssamfunnene står sammen

Med 30 års fartstid i økumeniske råd, har nylig pensjonerte Dag Nygård vært en sentral aktør i å forme en retning for det norske livssynsfeltet i en tid med store forandringer.
Les mer

Fredsgudstjeneste for Ukraina

Både kongehus, regjering og kirke-Norge kom tirsdag sammen i bønn for situasjonen i Ukraina. Anledningen var direktesendt fredsgudstjeneste i Trefoldighetskirken i Oslo.
Les mer

Har tro på mer økumenisk samarbeid

En ny rapport fra Norges Kristne Råd viser en stor velvilje til å samarbeide på tvers av ulike kristne kirkesamfunn i Norge til tross for ulik teologi og praksis.
Les mer
1 - 3 av 25
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone