Oslo Sentrum Baptistkirke
Oslo Sentrum Baptistkirke
11 oktober 2016
Oslo Sentrum Baptistkirke er er den eldste baptistmenigheten i Oslo. Menigheten er variert og har et mangfoldig og flerkulturellt fellesskap i en ny tid. Vi skal være en kirke preget av Gud, den enkelte og fellesskapet - som når ut og inviterer inn!

Som et fellesskap som vil ære Gud vil vi bidra til at forskjellige mennesker kan møte Gud og mennesker på forskjellige måter og steder.

Noen vil kalle det strategier. Noen vil kalle det virkegrener. Vi kaller det "Menighetsliv".

Livet er i endring og har sine tider. Vårt menighetsliv vil imøtekomme forskjellige mennesker til forskjellige tider i forekjellige livsfaser, derfor har vi mange forekjellige arenaer som alle har samme verdi og valør. Felles for alle arenaer er at vi ønsker at de skal bære noe av de samme DNA'et eller noe av den samme måten å forstå seg selv på: at alt er som en del av den samme menighet. Skal vi tale med noen av Bibelens ord vil det være at vi ønsker at alt menighetsliv tilsammen skal utgjøre Jesu Kristi kropp.

Fredrik Krunenes, Sara Faugstadmo Berg og Antonystallin Sebastian er pastorer i menigheten. Steinar Larsen er kontaktperson i menighetsrådet.

 

Les også

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone