Billy Graham håper å runde 100 år
Billy Graham håper å runde 100 år
5 august 2016
– Han er fremdeles veldig skarp, sier sønnen Franklin Graham.

Av KPK

I en alder av 97 år har den verdenskjente evangelisten Billy Graham levd et langt og godt liv.

Sønnen Franklin Graham, som for tiden reiser rundt til hovedstedene i samtlige 50 delstater i USA på Decision America Tour, ble under et bønnemøte i Olympia, Washington spurt om farens helsetilstand.

Han skal da ha uttrykt optimisme om at faren fortsatt har flere år igjen å leve.

– Da han var 90 år fortalte han oss at han skulle leve til han ble 95. Da han nærmet seg 95 flyttet han stanga og sa: «jeg skal nå oppleve å bli 100 år». Jeg håper han gjør det, sier Franklin ifølge Charisma News.

Hett tema

Billy Grahams helsetilstand er et tema mange mennesker har spurt Franklin om siden han nylig skrev et brev om sin fars dag-til-dag aktiviteter.

«Han bor fortsatt i sitt eget hjem og spiser ofte måltider på kjøkkenbordet som han alltid har gjort. Snart 98 år gammel bor han med begrensninger typisk for alderdom - synet er svært dårlig, hørselen hans er ikke bra, og han bruker rullestol. Noen er med ham i huset til alle tider.» skrev Franklin i brevet.

Han sier hans far fremdeles er «veldig skarp», og at hans «kjærlighet til Kristus aldri har vært svekket».

– En av de tingene han nyter er å sitte på verandaen og se utover fjellene på dager når været er bra, og han føler seg opplagt. Han ser nyheter ved hjelp av en stor TV. Hans tjeneste nå er å be, og han ser frem til rapporter om hva Gud gjør rundt om i verden. Han svarer alltid med å si: «Pris Herren», samtidig som han påpeker oppover, sier Franklin.

– Amerika er i fare

Evangelisten oppfordrer folk til å følge sin fars eksempel og «be for Amerika med hast - fordi Amerika er i stor fare»

– Vår nasjon er i trøbbel, og bare Gud kan redde dette landet fra sin egen dårskap,  sier Franklin.

Han mener landets framtid står på spill fordi sekularistiske krefter tar over. På Decision America Tour er formålet å holde bønnemøter ved de politiske maktsentra i byene. Under møtene står de frammøtte og bekjenner sine egne og nasjonens synder.

– Det eneste håpet for dette landet er Gud, og vi har tatt Gud ut av den politiske debatten. Vi har også tatt ham ut av det offentlige rom, og jeg vil få ham inn igjen, sa han tidligere i år til Fox News, ifølge Christian Post. KPK

Bildetekst:
I en alder av 97 år har den verdenskjente evangelisten Billy Graham levd et langt og godt liv. FOTO: Skjermdump, Youtube/ BGEA

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 142
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone