Gir et år til arbeid i Guds rike
Gir et år til arbeid i Guds rike
15 september 2016
Ung baptist tilbyr et meningsfullt år som Tid for Gud-arbeider. Se filmene der de presenterer seg.

Av Roald Zeiffert

Fram til sommeren 2017 har en seks arbeidere i tjeneste. I august var disse samlet på Stabekk for undervisning og fellesskap. Årets gruppe skal gjøre tjeneste i Norge, i Estland og i Burma, og to av dem har kommet fra USA for å være arbeidere her i Norge. Linkene er koblet til filmsnutter der de selv presenterer seg og arbeidet de skal gjøre.

Emily Peng og Rosi Duh Thluai Par
Disse to er de aller første som prøver Tid for Gud Utland. Arbeidssted blir en chin-menighet i Yangoon med cirka 1500 medlemmer. Oppgaver er hovedsakelig barne- og ungdomsarbeid. De reiser 24. september og kommer tilbake til Blink. Emily kommer fra Drammen Baptistmenighet og Rosi er med i Norway Chin Mission Church

Giedrius Aleksandravicius
Arbeidssted blir Norsk forening for gatebarn i Estland (NOGE), Peeteli sotsial keskus, Tallinn (Peeteli-kirken). Oppgaver er sosialt arbeid og å bygge kristent fellesskap blant russisktalende barn og ungdommer som bruker Peeteli-kirkens dagsenter. Giedrius kommer fra Skien Baptistmenighet

Allison og Jeremiah Hurst
Arbeidssted er Skien Baptistmenighet. Oppgaver er mest ungdomsarbeid, men også i menighetens musikkliv. Allison og Jeremiah er de første fra vår samarbeidskirke i Virginia som kommer for å være Tid for Gud-arbeidere.

Ole Thorvald Helland
Arbeidssted blir Stavanger Baptistmenighet. Oppgaver er menighetens barne- og ungdomsarbeid. Ole Thorvald er opprinnelig fra Ålgård Baptistmenighet.

Les også

Ung europeisk nettverksbygging

European Baptist Federation Youth arrangerer årlig konferanse for unge ledere i Europa. Ung baptist har sendt deltakere i mange år og dette er en av møteplassene som blir prioritert.
Les mer

Økt fokus på dialog i Ung baptist

Flere unge i organisasjonen sier at de trenger en arena til samtale, at de trenger å bli sett og hørt. Nå vil Ung baptist øke fokuset på dialog.
Les mer

Nye retningslinjer for Frifond i Ung baptist

Mindre jobb for lokallagene, mer rettferdig ordning og fremdeles mulig å få penger til gode ideer!
Les mer
1 - 3 av 119
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone