Gir et år til arbeid i Guds rike
Gir et år til arbeid i Guds rike
15 september 2016
Ung baptist tilbyr et meningsfullt år som Tid for Gud-arbeider. Se filmene der de presenterer seg.

Av Roald Zeiffert

Fram til sommeren 2017 har en seks arbeidere i tjeneste. I august var disse samlet på Stabekk for undervisning og fellesskap. Årets gruppe skal gjøre tjeneste i Norge, i Estland og i Burma, og to av dem har kommet fra USA for å være arbeidere her i Norge. Linkene er koblet til filmsnutter der de selv presenterer seg og arbeidet de skal gjøre.

Emily Peng og Rosi Duh Thluai Par
Disse to er de aller første som prøver Tid for Gud Utland. Arbeidssted blir en chin-menighet i Yangoon med cirka 1500 medlemmer. Oppgaver er hovedsakelig barne- og ungdomsarbeid. De reiser 24. september og kommer tilbake til Blink. Emily kommer fra Drammen Baptistmenighet og Rosi er med i Norway Chin Mission Church

Giedrius Aleksandravicius
Arbeidssted blir Norsk forening for gatebarn i Estland (NOGE), Peeteli sotsial keskus, Tallinn (Peeteli-kirken). Oppgaver er sosialt arbeid og å bygge kristent fellesskap blant russisktalende barn og ungdommer som bruker Peeteli-kirkens dagsenter. Giedrius kommer fra Skien Baptistmenighet

Allison og Jeremiah Hurst
Arbeidssted er Skien Baptistmenighet. Oppgaver er mest ungdomsarbeid, men også i menighetens musikkliv. Allison og Jeremiah er de første fra vår samarbeidskirke i Virginia som kommer for å være Tid for Gud-arbeidere.

Ole Thorvald Helland
Arbeidssted blir Stavanger Baptistmenighet. Oppgaver er menighetens barne- og ungdomsarbeid. Ole Thorvald er opprinnelig fra Ålgård Baptistmenighet.

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 139
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone