Gir et år til arbeid i Guds rike
Gir et år til arbeid i Guds rike
15 september 2016
Ung baptist tilbyr et meningsfullt år som Tid for Gud-arbeider. Se filmene der de presenterer seg.

Av Roald Zeiffert

Fram til sommeren 2017 har en seks arbeidere i tjeneste. I august var disse samlet på Stabekk for undervisning og fellesskap. Årets gruppe skal gjøre tjeneste i Norge, i Estland og i Burma, og to av dem har kommet fra USA for å være arbeidere her i Norge. Linkene er koblet til filmsnutter der de selv presenterer seg og arbeidet de skal gjøre.

Emily Peng og Rosi Duh Thluai Par
Disse to er de aller første som prøver Tid for Gud Utland. Arbeidssted blir en chin-menighet i Yangoon med cirka 1500 medlemmer. Oppgaver er hovedsakelig barne- og ungdomsarbeid. De reiser 24. september og kommer tilbake til Blink. Emily kommer fra Drammen Baptistmenighet og Rosi er med i Norway Chin Mission Church

Giedrius Aleksandravicius
Arbeidssted blir Norsk forening for gatebarn i Estland (NOGE), Peeteli sotsial keskus, Tallinn (Peeteli-kirken). Oppgaver er sosialt arbeid og å bygge kristent fellesskap blant russisktalende barn og ungdommer som bruker Peeteli-kirkens dagsenter. Giedrius kommer fra Skien Baptistmenighet

Allison og Jeremiah Hurst
Arbeidssted er Skien Baptistmenighet. Oppgaver er mest ungdomsarbeid, men også i menighetens musikkliv. Allison og Jeremiah er de første fra vår samarbeidskirke i Virginia som kommer for å være Tid for Gud-arbeidere.

Ole Thorvald Helland
Arbeidssted blir Stavanger Baptistmenighet. Oppgaver er menighetens barne- og ungdomsarbeid. Ole Thorvald er opprinnelig fra Ålgård Baptistmenighet.

Les også

Økt antall lokallag i Ung baptist

"Etter å ha byttet ut medlemsprogrammet vårt er vi veldig fornøyde med resultatet når vi landet på 179 godkjente lokallag", sier Siri D. Fjeldberg, administrativ leder i Ung baptist.
Les mer

Alternativ gudstjeneste

Velkommen til Søndag kl. 11:00 hjemme hos deg selv. Ung baptist har lagt tilrette for en god gudstjenesteopplevelse!
Les mer

Vil ikke være et underholdningsbidrag

Barn og unges hverdag er fylt av mye «støy» i form av underholdning bare et tastetrykk unna. Caleb og Sarah ønsker å sørge for næring, liv og vekst blant ungdommene i Skien Baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 122
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone