Klart for nytt kull på Ungt lederskap
Klart for nytt kull på Ungt lederskap
22 juni 2016
Vi søker deg som tar ansvar i din menighet eller ditt kristne fellesskap. Ser på deg selv som en disippel av Jesus. Er klar for å utforske Guds veier for ditt liv og din tjeneste.

For de fleste blir livet helt annerledes i årene etter videregående: studier, flytte for seg selv, styre egne penger, finne en partner, velge en framtid…

Det er fort gjort å miste gløden for Jesus og gleden over menigheten, selv for den som var blant de ivrigste i ungdomsgruppa for få år siden. 

Ungt lederskap er et fellesskap som støtter og oppmuntrer hverandre til å leve troen i hverdagen, tro på Guds kraft i tjenesten og le av seg selv når det trengs.

Gjennom Ungt lederskap tilbyr Det norske baptistsamfunn og Ung baptist et to-årig ledertrenings-program som handler mer om å se nye muligheter enn å bli servert gamle svar.

Ungt lederskap ønsker å gi vekst-rom for ledere som kan lede modig gjennom alle livsfaser.

Drømmen er at mange av deltakerne skal starte nye og fornye etablerte fellesskap – når tiden er inne.

Samtidig vil Ungt lederskap alltid ta utgangspunkt i den enkelte deltaker, dens kall, nådegaver og opplevelse av Guds ledelse. Å hjelpe unge ledertalenter på vei mot å komme i en livslang tjeneste er alltid viktigere enn lokalmenighetens umiddelbare behov.

For mer informasjon og søknad

Les også

Vi måtte jo gjøre noe

I korona-tiden har mange menigheter vist stor kreativitet for å tilpasse seg en tid hvor det ikke har vært mulig å samles fysisk. På Ålgård har en også laget digital søndagsskole!
Les mer

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Ung baptist avlyser sommerleirene

Ikke mulig å gjennomføre på en forsvarlig måte.
Les mer
1 - 3 av 118
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone