Husk å melde deg på Blink
Husk å melde deg på Blink
17 juni 2016
Det er gode campingmuligheter, godt fellesskap og et ønske om tydelig Jesusnærvær på Blink, 6.-10. juli.

Besøk Blinksidene

Påmelding

- Vi har dessverre ikke flere ledige rom på stevneområdet. Men vi vil gjerne ha flere med på Blink likevel. Så dette er et hyggelig problem, sier stevneansvarlig Roger Dahl.

Han forteller ar det er god plass i campingen, - og på Stavern er det nesten alltid fint vær, legegr han til, og en kan fremdeles tilby sovesal.

et er også gjort hotellsøk som viser at det i Tønsberg, Tjøme, Sandefjord, Skien, Porsgrunn og Bamble finnes mulighet til å booke rom for hele Blink. Dessverre begynner det også å fylles opp på hotellene i området ,siden Blink er samme helg som Stavernfestivalen.

- Vi tror det derfor lønner seg å være raskt ute om du skal ha hotell eller leie campinghytte i området, sier Dahl og understreker at Blink selger lunsj og middag på stevneområdet, som godt kan forhåndsbestilles, om en må bo et annet sted.

Velkommen til Blink!

Les også

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer

På plass i nye lokaler

Baptistsamfunnet og Ung baptist flyttet mandag 20. mai inn i nye lokaler, samlokalisert med Misjonskirken Norge i Oslo sentrum.
Les mer
1 - 3 av 96
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone