Leirkonsulentene begynner i august
Leirkonsulentene begynner i august
13 juni 2016
Hege Kristine Eikland og Gabriel Stephens er ansatt som leirkonsulenter i Ung baptist!

Ung baptist har sett at det er behov for å styrke ressursene rundt leirarbeidet. For å hjelpe frivilligheten, som en alltid vil være avhengige av, har en derfor opprettet stilling som leirkonsulent.

Stillingen ble lyst ledig i vår og er nå besatt. Hege Kristine Eikland og Gabriel Stephens skal dele arbeidet, som handler om å sikre at det blir gode leirer i alle regionene i Sør-Norge. De starter til høsten!

- Dette blir veldig spennende, sier Ung baptist på sin Facebookside.

Også i Nord-Norge arbeides med en tilsvarende stilling, som også gir et daglig lederansvar i ungdomsorganisasjonen i Nord. Denne kan du lese mer om i siste nummer av distriktsbladet.

Les også

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer

Nye ungdomsarbeidere til Skien

Ekteparet Sarah Ørnevik og Caleb Kasper er engasjert som nye ungdomarbeidere i Skien Baptistmenighet. Vi gleder oss over nye medarbeidere i Skien.
Les mer

Vil du lede barne- og ungdomsarbeidet?

Spennende og viktig lederutfordring. Vår flerkulturelle barne- og ungdomsorganisasjon Ung baptist søker ny daglig leder. Søknadsfrist 1. september.
Les mer
1 - 3 av 104
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone