Leirkonsulentene begynner i august
Leirkonsulentene begynner i august
13 juni 2016
Hege Kristine Eikland og Gabriel Stephens er ansatt som leirkonsulenter i Ung baptist!

Ung baptist har sett at det er behov for å styrke ressursene rundt leirarbeidet. For å hjelpe frivilligheten, som en alltid vil være avhengige av, har en derfor opprettet stilling som leirkonsulent.

Stillingen ble lyst ledig i vår og er nå besatt. Hege Kristine Eikland og Gabriel Stephens skal dele arbeidet, som handler om å sikre at det blir gode leirer i alle regionene i Sør-Norge. De starter til høsten!

- Dette blir veldig spennende, sier Ung baptist på sin Facebookside.

Også i Nord-Norge arbeides med en tilsvarende stilling, som også gir et daglig lederansvar i ungdomsorganisasjonen i Nord. Denne kan du lese mer om i siste nummer av distriktsbladet.

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ernst fikk Dagens hederspris: – Vårherre er en god arbeidsgiver

TAKKNEMLIG: Ernst Selvik har opplevd det meningsfullt å få han en tjeneste i det kristne barne- og ungdomsarbeidet i Nord-Norge. Les mer om tildelingen i dagen.no Foto: Tore Hjalmar Sævik, Dagen
Les mer
1 - 3 av 125
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone