Leirkonsulentene begynner i august
Leirkonsulentene begynner i august
13 juni 2016
Hege Kristine Eikland og Gabriel Stephens er ansatt som leirkonsulenter i Ung baptist!

Ung baptist har sett at det er behov for å styrke ressursene rundt leirarbeidet. For å hjelpe frivilligheten, som en alltid vil være avhengige av, har en derfor opprettet stilling som leirkonsulent.

Stillingen ble lyst ledig i vår og er nå besatt. Hege Kristine Eikland og Gabriel Stephens skal dele arbeidet, som handler om å sikre at det blir gode leirer i alle regionene i Sør-Norge. De starter til høsten!

- Dette blir veldig spennende, sier Ung baptist på sin Facebookside.

Også i Nord-Norge arbeides med en tilsvarende stilling, som også gir et daglig lederansvar i ungdomsorganisasjonen i Nord. Denne kan du lese mer om i siste nummer av distriktsbladet.

Les også

Felles møtested, ledertrening og misjonsturer

Dette var temaene på Ung baptist sitt kontaktsutvalgsmøte (KU) i helga, hvor styret, staben, og representanter fra baptistsamfunnet og distriktene var samlet.
Les mer

Søndagsskolen på Andenes – En av Norges største?

- Å se tilbake på barndomsminnene gir en god følelse, og jo mer jeg tenker på denne tiden, jo gladere blir jeg for at søndagsskolen var en så viktig del av mitt liv, skriver Frank Einar Hansen om en av norges største søndagsskoler.
Les mer

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer
1 - 3 av 106
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone