Samarbeidsavtale som sikrer utvekslingsmulighet i Australia
Samarbeidsavtale som sikrer utvekslingsmulighet i Australia
13 juni 2016
Høyskolen for ledelse og teologi er stolt av å kunne presentere samarbeidsavtale med Alphacrucis College i Sydney, Australia.

Av Roger Dahl

Rektor Karl Inge Tangen fra Høyskolen for ledelse og teologi og Associate Professor Stephen Fogarty fra Alphacrucis College formaliserte i dag samarbeidsavtalen som gjør det mulig for våre studenter å utveksle til Sydney, Australia.

Etter besøk fra Alphacrucis på HLT i fjor, dro faglig leder Tommy Davidsson og prorektor Arne Mella på gjenvisitt i april i år for å undersøke mulighetene for et nærmere samarbeid. Det ble raskt klart at begge institusjoner er positive til studentutveksling og lærersamarbeid. Avtalen formaliseres i juni med besøk fra blant annet David Perry, studierektor ved Alphacrucis. Dette betyr at studenter ved HLT kan utveksle til Sydney og at Alphacrucis kan sende sine studenter på utveksling til Norge, samt at det også blir muligheter for staben å utveksle begge veier. Alphacrucis er for mange nordmenn også kjent for sitt samarbeid med Hillsong College der de tilbyr muligheter for å ta studiepoeng på Hillsong sin campus i Baulkham Hills i Sydney. Dette innebærer muligheten til å være en del av studentmiljøet på Hillsong College med ca. 1.000 andre studenter og være en del av verdens mest toneangivende kirke.

Les mer på HLTs nettsider

Les også

Midlertidig flytting av HLT

Høyskolen for ledelse og teologi flytter til Filadelfia i Oslo for å gi rom for utbygging på Stabekk.
Les mer

Nå kan du ta 10 studiepoeng ved HLT hjemmefra

Høyskolen (HLT) utfordrer pastorer og andre ledere til å ta faget «Misjonale menigheter og livslang læring» våren 2020 mens samfunnet rundt er preget av situasjonen med koronaviruset.
Les mer

Oppretter nytt studietilbud i Stavanger

Høyskolen for ledelse og teologi (HLT) inngår samarbeid med IMI-kirken for å kunne tilby et nytt studium i Stavanger.
Les mer
1 - 3 av 50
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone