Samarbeidsavtale som sikrer utvekslingsmulighet i Australia
Samarbeidsavtale som sikrer utvekslingsmulighet i Australia
13 juni 2016
Høyskolen for ledelse og teologi er stolt av å kunne presentere samarbeidsavtale med Alphacrucis College i Sydney, Australia.

Av Roger Dahl

Rektor Karl Inge Tangen fra Høyskolen for ledelse og teologi og Associate Professor Stephen Fogarty fra Alphacrucis College formaliserte i dag samarbeidsavtalen som gjør det mulig for våre studenter å utveksle til Sydney, Australia.

Etter besøk fra Alphacrucis på HLT i fjor, dro faglig leder Tommy Davidsson og prorektor Arne Mella på gjenvisitt i april i år for å undersøke mulighetene for et nærmere samarbeid. Det ble raskt klart at begge institusjoner er positive til studentutveksling og lærersamarbeid. Avtalen formaliseres i juni med besøk fra blant annet David Perry, studierektor ved Alphacrucis. Dette betyr at studenter ved HLT kan utveksle til Sydney og at Alphacrucis kan sende sine studenter på utveksling til Norge, samt at det også blir muligheter for staben å utveksle begge veier. Alphacrucis er for mange nordmenn også kjent for sitt samarbeid med Hillsong College der de tilbyr muligheter for å ta studiepoeng på Hillsong sin campus i Baulkham Hills i Sydney. Dette innebærer muligheten til å være en del av studentmiljøet på Hillsong College med ca. 1.000 andre studenter og være en del av verdens mest toneangivende kirke.

Les mer på HLTs nettsider

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

NOKUT godkjenner HLTs akkrediteringssøknad

En omfattende prosess har fått et gledelig resultat.
Les mer

Tilbud om kurs i Baptistisk teologi og historie

Høyskolen for Ledelse og Teologi tilbyr kompetansekurs i baptistisk teologi og historie. Kurset gir en grundig innføring i baptistisk teologi og historie. En kunnskap som er helt essensiell for pastorer og andre ledere i norske baptistmenigheter.
Les mer
1 - 3 av 59
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone