Sommernummeret
Sommernummeret
30 mai 2016
Abonnentene har allerede fått bladet. Nå deler vi mye godt lesestoff med flere.

Av Roger Dahl

I sommernummeret møter vi pastorene i de to baptistmenighetene, Sandenes International Church, the Lighthouse og Sandenes Baptistmenighet, som begge holder hus i baptistkirken på Hana i Sandnes.Den språkmektige evangelisten Ran Bahadur Basnet, som kommer fra Nepal, han snakker sju språk og tilhører Langesund Baptistmenighet.

Som hovedsak skriver vi om Menighetsplanten Home på Grønland i Oslo. I tillegg har magasinet en rekke artikler, blant annet om Baptistkvinnene, som i september feirer 100-årsjubileum, om viktige landsmøtesaker og generalsekretærens sommerhilsen, hvor han spør om vi tør være en profetisk røst i samfunnet?

Les bladet

Les også

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer

Hvordan bli en bedre menighetsplanter og pastor?

Mike Pears er direktør for International Baptist Study Center i Amsterdam, og har mange års erfaring som pastor og menighetsplanter i England. Tirsdag 2. april deltar han på fagdag.
Les mer
1 - 3 av 107
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone