Redaktørskifte i Distriktsnytt
Redaktørskifte i Distriktsnytt
20 mai 2016
Frank Einar Hansen tar over redaktøransvaret etter Hermod Bakkevoll. Bladet gis fortsatt ut i samarbeid med magasinet Baptist.no.

Hermod Bakkevoll har ønsket avløsning for redaktøransvaret i Distriktsnytt Hermod har gjort en meget god jobb med bladet, og med sin store kontaktflate fått mye og interessant informasjon spredt til alle bladets lesere.

-Takk for den jobben du har utført på utmerket vis, sier påtroppende redaktør Frank Einar Hansen. Fra og med denne utgaven av bladet er det han som har redaktøransvaret.

- Det blir en spennende oppgave – som jeg har hatt to ganger før. Jeg skal etter beste evne prøve å gjøre bladet så leservennlig som mulig, og gi deg som leser god informasjon om det som skjer i vårt langstrakte distrikt – som faktisk er hele Nord-Norge.

- For å få til et godt blad er jeg avhengig av tilgang på nødvendig informasjon fra enkeltpersoner, menigheter og de styrende organer i vårt nordnorske distrikt. Erfaringsmessig er jeg viss på at vi også denne gangen skal få det til å fungere. Derfor: Vær ikke sen om å tipse hvis du har noe fra din menighet eller distrikts, som du ønsker å få på trykk.

Telefon og mailadresse finner du på distriktets nettside.

Les første nummer fra den nye redaktøren

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 114
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone