Redaktørskifte i Distriktsnytt
Redaktørskifte i Distriktsnytt
20 mai 2016
Frank Einar Hansen tar over redaktøransvaret etter Hermod Bakkevoll. Bladet gis fortsatt ut i samarbeid med magasinet Baptist.no.

Hermod Bakkevoll har ønsket avløsning for redaktøransvaret i Distriktsnytt Hermod har gjort en meget god jobb med bladet, og med sin store kontaktflate fått mye og interessant informasjon spredt til alle bladets lesere.

-Takk for den jobben du har utført på utmerket vis, sier påtroppende redaktør Frank Einar Hansen. Fra og med denne utgaven av bladet er det han som har redaktøransvaret.

- Det blir en spennende oppgave – som jeg har hatt to ganger før. Jeg skal etter beste evne prøve å gjøre bladet så leservennlig som mulig, og gi deg som leser god informasjon om det som skjer i vårt langstrakte distrikt – som faktisk er hele Nord-Norge.

- For å få til et godt blad er jeg avhengig av tilgang på nødvendig informasjon fra enkeltpersoner, menigheter og de styrende organer i vårt nordnorske distrikt. Erfaringsmessig er jeg viss på at vi også denne gangen skal få det til å fungere. Derfor: Vær ikke sen om å tipse hvis du har noe fra din menighet eller distrikts, som du ønsker å få på trykk.

Telefon og mailadresse finner du på distriktets nettside.

Les første nummer fra den nye redaktøren

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone