Siste stevne i telt, snart kommer aktivitetshallen
Siste stevne i telt, snart kommer aktivitetshallen
20 mai 2016
Når Harstad kommune får behandlet NNBUs byggesøknad for oppføring av aktivitetshall, er alt klart for å igangsette arbeidet.

Av Frank Einar Hansen, Distriktsnytt

Hallen vil åpne for mange nye muligheter for det fellesarbeidet baptistene driver i Nord Norge. Hallen er på 600 kvadratmeter, og har en kostnadsramme på 3.265.375 kroner.

Finansieringsplanen er lån 2 millioner, egenkapital kr 735.375.

Ballangen Baptistmenighet har gitt kr 500.000 til prosjektet, og Andenes Baptistmenighet kr 30.000

Årets distriktsmøte på Rivermont vil være det siste som er arrangert i telt på ungdomsssenteret.

Årsmøtene i Nord Norsk Baptistungdom (NNBU), Nord Norges Distrikt av Baptistsamfunnet (NND) debatterte også sammenslåing av styrene. Denne saken, samt ny stevnestruktur vil få ekstra oppmerksomhet i høstens Kontaktmøte, som også blir på Rivermont.

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone