Innvielse av nytt kirkebygg
Innvielse av nytt kirkebygg
4 mai 2016
Etter to års restaurering var det tid for feiring i Stavanger Chin Church.

Av Mette Marie Hebnes

Innvielse av nytt kirkebygg For to år siden kjøpte Stavanger Chin Church det gamle bygget til Hørselsvernforeningen i byen, bare noen steinkast fra Stavanger Baptistmenighet i Bergelandsgata.

Stavanger baptistkirke var blitt for liten til å romme to store menigheter i tillegg til flere andre etniske grupper. Huset som ble kjøpt av SCC har gjennomgått en totalrenovering og fremstår i dag som et  flott bygg med kirkesal som akkurat rommet de mange frammøtte denne søndagen.

Innvielse av nytt kirkebygg Pastor Magnar Mæland talte og illustrerte framgangen til en åtte år gammel menighet med å ta fram en åtte år gammel gutt. SCC har gjort et enormt arbeid for å få på plass ny kirke, og det ble behørlig feiret først med gudstjeneste og deretter med et festmåltid for alle frammøtte.

Les også

Ting blir ikke akkurat som vi har tenkt

Hovedstyrets leder, Magnar Mæland, snakket om nødvendig forandring i talen sin til Baptistenes Landsmøte i Stavern.
Les mer

Velkommen til Blink

4.-8. juli samles baptister fra hele landet til landsmøte og sommerstevne i Stavern. Se video med hovedstyreleder Magnar Mæland sin velkomsthilsen.
Les mer

På lunsj med Kongen

H.M. Kong Harald V besøkte Ålgård og Gjesdal kommune 17. april. Tre baptister var blant dem som ble invitert til Kongelunsjen.
Les mer
1 - 3 av 9

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone