Et studium  inn i framtiden
Et studium inn i framtiden
19 april 2016
For å lære mer om hvordan utviklingen i en typisk migrantmenighet kan bli reiste en gruppe fra Ung baptist til New York i april.

Av Roger Dahl

Med på turen var unge ledere fra flere av migrantmiljøene i Norge. Verdensmetropolen New York har en befolkningssammensetning med 33 prosent hvite, 26 prosent sorte og 26 prosent asiater. Byen er en mosaikk av mennesker, men også en smeltedigel. Ungdommene var spenet på hve de ville finne, både i menighetene som fikk besøk og i samfunnet.

I tre korte filmer får du høre mer om turen. Blant annet erfaringer fra en menighet som startet som en typisk norsk menighet, men underveis har tatt de viktige og nødvendige valgene om forandring. For å være en menighet for mosaikken av mennesker som bor i New York.

New York på langs 1

New York på langs 2

New York på langs 3

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone