Et studium  inn i framtiden
Et studium inn i framtiden
19 april 2016
For å lære mer om hvordan utviklingen i en typisk migrantmenighet kan bli reiste en gruppe fra Ung baptist til New York i april.

Av Roger Dahl

Med på turen var unge ledere fra flere av migrantmiljøene i Norge. Verdensmetropolen New York har en befolkningssammensetning med 33 prosent hvite, 26 prosent sorte og 26 prosent asiater. Byen er en mosaikk av mennesker, men også en smeltedigel. Ungdommene var spenet på hve de ville finne, både i menighetene som fikk besøk og i samfunnet.

I tre korte filmer får du høre mer om turen. Blant annet erfaringer fra en menighet som startet som en typisk norsk menighet, men underveis har tatt de viktige og nødvendige valgene om forandring. For å være en menighet for mosaikken av mennesker som bor i New York.

New York på langs 1

New York på langs 2

New York på langs 3

Les også

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Alternativ gudstjeneste

Velkommen til Søndag kl. 11:00 hjemme hos deg selv. Ung baptist har lagt tilrette for en god gudstjenesteopplevelse!
Les mer

Ung europeisk nettverksbygging

European Baptist Federation Youth arrangerer årlig konferanse for unge ledere i Europa. Ung baptist har sendt deltakere i mange år og dette er en av møteplassene som blir prioritert.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone