Leir er viktig
Leir er viktig
13 april 2016
Vi ønsker at barn og unge skal ha gode tilbud om leir og lar oss inspirere av film fra påskeleiren i Nord-Norge.

Av Roger Dahl

I løpet av året arrangerer det en lang rekke leirer blant baptistene. Det er leirer for barn, og det er leirer for ungdom. Påske og sommerferie i leirtid.

Se film fra påskeleiren i Nord-Norge (filmen er laget av Siv-Elin Skoglund).

Leirene arrangeres i stor grad regionalt. I noen regioner er det god bærekraft for å få til leirer, mens en i andre deler av landet opplever at Ung baptist sentralt må ta mer ansvar for å lykkes med leirene. Baptistsamfunnet ønsker også å støtte opp om satsning på leirarbeid, og oppfordringen fra hovedstyret og generalsekretæren er at leirarbeidet er viktig og må fortsette. For leirene bygger fellesskap og mange blir kristne i forbindelse med leirene. Slik sett er leirene en god forlengelse av det lokale arbeidet.

Dessverre har en måttet avlyse leirer på grunn av ledermangel. Det er svært beklagelig, og oppfordringen til voksne lesere av nettstedet er å sørge for at det ikke skjer igjn ved selv å engasjere deg i leirarbeidet.

 

 

 

Les også

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer

Nye ungdomsarbeidere til Skien

Ekteparet Sarah Ørnevik og Caleb Kasper er engasjert som nye ungdomarbeidere i Skien Baptistmenighet. Vi gleder oss over nye medarbeidere i Skien.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet
1 - 3 av 192
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone