«Revival Camp» i Nord-Thailand
«Revival Camp» i Nord-Thailand
12 april 2016
Over 4000 deltakere. 80 personer ble døpt. Mer enn 100 personer ble inspirert til tjeneste i kirkesamfunnet.

Av Lise Kyllingstad

 «Revival Camp» i Nord-ThailandI slutten av mars arrangerte Thailand Lahu Baptist Convention (TLBC) sin årlige leir for både unge og eldre. Deltakerne, godt og vel fire tusen, satte opp provisoriske telt og de kokte maten sin på bål.

Tema for leiren var hentet fra Matteus 16,15: Gå ut og forkynn evangeliet.

 «Revival Camp» i Nord-Thailand De fikk oppleve at mennesker i alle aldre tok imot Jesus, og de hadde gleden av å døpe åtte stykker. Mange ble også inspirert til å fornye engasjementet sitt i kirkesamfunnet, enten i bønnetjeneste, givertjeneste eller til å være gode vitner med måten de lever livene sine.

Lahu-baptistene i Thailand har i flere år forkynt evangeliet for lahu’er i Kina og Myanmar. Generalsekretæren i TLBC, Kitichai Soponuamnauy, sier de er begeistret over å se hvordan Gud kaller mennesker til å involvere seg i Hans tjeneste. Både i Kina og Myanmar har lahu-baptistene fått sterke og dyktige ledere som kan stå sammen med dem i tjenesten.

Vi står sammen med TLBC i arbeidet ved å støtte dem økonomisk, og ved å be for dem.

Les også

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer

Vi må hjelpe

Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer
1 - 3 av 207
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone