«Revival Camp» i Nord-Thailand
«Revival Camp» i Nord-Thailand
12 april 2016
Over 4000 deltakere. 80 personer ble døpt. Mer enn 100 personer ble inspirert til tjeneste i kirkesamfunnet.

Av Lise Kyllingstad

 «Revival Camp» i Nord-ThailandI slutten av mars arrangerte Thailand Lahu Baptist Convention (TLBC) sin årlige leir for både unge og eldre. Deltakerne, godt og vel fire tusen, satte opp provisoriske telt og de kokte maten sin på bål.

Tema for leiren var hentet fra Matteus 16,15: Gå ut og forkynn evangeliet.

 «Revival Camp» i Nord-Thailand De fikk oppleve at mennesker i alle aldre tok imot Jesus, og de hadde gleden av å døpe åtte stykker. Mange ble også inspirert til å fornye engasjementet sitt i kirkesamfunnet, enten i bønnetjeneste, givertjeneste eller til å være gode vitner med måten de lever livene sine.

Lahu-baptistene i Thailand har i flere år forkynt evangeliet for lahu’er i Kina og Myanmar. Generalsekretæren i TLBC, Kitichai Soponuamnauy, sier de er begeistret over å se hvordan Gud kaller mennesker til å involvere seg i Hans tjeneste. Både i Kina og Myanmar har lahu-baptistene fått sterke og dyktige ledere som kan stå sammen med dem i tjenesten.

Vi står sammen med TLBC i arbeidet ved å støtte dem økonomisk, og ved å be for dem.

Les også

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Norad avviser rent tillitsbasert bistand

ADVARER: I Norad mener man norske misjonsorganisasjoner som driver med bistand, står i fare for operere i en blindsone fordi de deler livssyn med dem som mottar den norske bistanden. Noe en oforsøker å være seg bevist innen baptistenes bistands- og misjonsarbeid.
Les mer

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer
1 - 3 av 181
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone