Distriktsstevne på Rivermont
Distriktsstevne på Rivermont
6 april 2016
– 5.-8. mai er det igjen distriktsstevne på Rivermont, og vi håper at så mange som mulig vil delta denne helgen, sier Frank Einar Hansen i arrangementskomiteen.

I månedsskiftet mars/april vil stevnebrosjyrene bli sendt ut, og allerede nå oppfordres menighetslederne til å få disse distribuert –så fort de ankommer menighetene.  Brosjyrene vil inneholde det meste av nødvendig informasjon.

-Vi ber om at de som tenker seg til distriktsstevnet er rask med påmeldingen, noe som vil lette det videre arbeidet for komiteen, sier Hansen.

I årets stevne er det Birger Wroldsen som er hovedtaler. Han var inntil for få år siden pastor i baptistmenighetene i Hammerfest og Honningsvåg.

Nord Norske baptistkvinner. Nord Norsk Baptistungdom, samt distriktet, vil ha sine årsmøter i stevnet, og ellers legger det opp til både bønn, lovsang og møter – samt sosiale sammenkomster på kveldstid. Årsmøtene blir i hovedbygget. Det blir også stevnekafé.

- Også i år blir møtene i innleid telt, og for de som frykter at det kan bli kjølig, gjør vi oppmerksom på at teltet blir oppvarmet, sier Frank Einar Hansen i arrangementskomiteen.

Les mer i brosjyren og meld deg på

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 114
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone