Distriktsstevne på Rivermont
Distriktsstevne på Rivermont
6 april 2016
– 5.-8. mai er det igjen distriktsstevne på Rivermont, og vi håper at så mange som mulig vil delta denne helgen, sier Frank Einar Hansen i arrangementskomiteen.

I månedsskiftet mars/april vil stevnebrosjyrene bli sendt ut, og allerede nå oppfordres menighetslederne til å få disse distribuert –så fort de ankommer menighetene.  Brosjyrene vil inneholde det meste av nødvendig informasjon.

-Vi ber om at de som tenker seg til distriktsstevnet er rask med påmeldingen, noe som vil lette det videre arbeidet for komiteen, sier Hansen.

I årets stevne er det Birger Wroldsen som er hovedtaler. Han var inntil for få år siden pastor i baptistmenighetene i Hammerfest og Honningsvåg.

Nord Norske baptistkvinner. Nord Norsk Baptistungdom, samt distriktet, vil ha sine årsmøter i stevnet, og ellers legger det opp til både bønn, lovsang og møter – samt sosiale sammenkomster på kveldstid. Årsmøtene blir i hovedbygget. Det blir også stevnekafé.

- Også i år blir møtene i innleid telt, og for de som frykter at det kan bli kjølig, gjør vi oppmerksom på at teltet blir oppvarmet, sier Frank Einar Hansen i arrangementskomiteen.

Les mer i brosjyren og meld deg på

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone