Nesten babels forvirring på Melbu
Nesten babels forvirring på Melbu
10 april 2011
Det er mange tungemål å høre når baptistgruppa på Melbu samles. Asylmottaket og norsk flyktningpolitikk har ført folk fra ulike himmelstrøk sammen, troen på Gud er fellesnevneren.
Det er mange tungemål å høre når baptistgruppa på Melbu samles. Asylmottaket og norsk flyktningpolitikk har ført folk fra ulike himmelstrøk sammen, troen på Gud er fellesnevneren. Midt i mylderet av ulike tungemål bærer Odd Kristiansens stemme godt. Han er ”pappa” for alle. Har alltid et trøstens ord, tid til å be om Guds hjelp, og også til å gi en håndsrekning. Magasinet baptist.no var med på et vanlig onsdagsmøte på Melbu. Farshid Farokhfall fra Iran har åpnet hjemmet sitt, og stua er fullsatt da Odd Kristiansen ønsker velkommen til møte. De fleste som har kommet er innflyttere til Norge. Utfordringene med språk og forståelse er der hele tiden. Det tolkes til engelsk. Så tolkes det videre til persisk, og av og til også til andre språk. Men fellesskapet Gud gir gjennom bønn forstår alle. Det er nok av behov å be for. En familie venter baby, og er urolig for det. Tre brødre er asylsøkere. De to yngste har fått opphold, mens storebror ikke har fått svar. ”Pappa” Odd Kristiansen er et oppkomme av oppmuntrende ord og har omsorg nok til alle. Baptistgruppa på Melbu er i ferd med å finne formen. Foreløpig er det en del av virksomheten til Sortland Baptistmenighet, men ålet er en egen menighet på Melbu, som ligger lengst sør i Vesterålen.

Les også

Menighetsplantingen på Sortland – Vi trenger større lokale!

De seneste årene ser vi en klar internasjonalisering i arbeidet og vi trenger rom for organisert arbeid for barna.
Les mer

Menighetsjubileene i kø

Aune Baptistmenighet feiret 130-årsjubileum med besøk fra nabomenighetene søndag 24. september.
Les mer

Sortlandsbaptistene trenger større kirkelokale

Den revitaliserte baptistmenigheten på Sortland har de siste årene vært på jakt etter større og lettere tilgjengelig kirkelokale.
Les mer
1 - 3 av 6

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone