Misjonær Øyvind Hadland med evangelistkoordinator Norachai (t.h.) og generalsekretær Philip.
I februar var misjonær Øyvind Hadland på besøk i Norge sammen med evangelistkoordinator Norachai (t.h.) og  generalsekretær Philip. De var gjester på jubileumshelga, som ble feiret  i Oslo 6-7. februar, og har etter det besøkt en lang rekke menigheter, både på Sørlandet, Vestlandet og i Nord Norge. De er nå tilbake i Thailand, og i gang med arbeidet blant Lahu folket. De siste månedene har evangelister fra Thailand Lahu Baptist Convention (TLBC) bosatt seg i tre nye landsbyer, slik at antallet menighetsplantinger i Thailand nå er 13 og 27 i Burma. I mars feirer TLBC sitt 40 års jubileum med stort Landsmøte i Chiang Mai. Lahuer (for det meste baptister) flyttet fra 1950 tallet fra Burma til Thailand. Følg med på bloggen til misjonær Hadland.

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

På evalueringsreise til Kongo

I skoleprosjektet, som går fra 2014 til 2018 var det tid for oppfølging og evaluering, for å sikre at en er på rett vei i forhold til målsettingene.
Les mer
1 - 3 av 128
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone