Jesusrevolusjon i nord
Jesusrevolusjon i nord
10 april 2011
Helgen 19 - 21 februar var det ungdomstreff i baptistmenighetene i Kvæfjord og Kasfjord med besøk av Jesus Revolution team.
Helgen 19 - 21 februar var det ungdomstreff i baptistmenighetene i Kvæfjord og Kasfjord med besøk av Jesus Revolution team. Ungdomstreffet startet med konsert i Kvæfjord fredagskveld med ca 50 besøkende. Hovedvekten av forsamlingen var juniorer. Lørdag var det gatemøte i Harstad og deretter ballspill i Kasfjord gymsal. Lørdagskveld ungdomsmøte og søndag formiddag gudstjenste i Kasfjord. Jesus Revolution vektla betydning av et personlig forhold til Gud, og levendegjorde budskapet gjennom drama og dans. Budskapet om Jesu tilgivelse berørte unge og gamle. Flere unge fikk kjennskap om hva Jesus har gjort for oss og den betydning han har for våre liv. Ungdomstreffet i Kasfjord samlet rundt 20 ungdommer og noen juniorer fra steder rundt Harstad. Jesus revolution bestod av ungdommer fra Albania, Tyskland, Italia og Norge. Vi takker Gud for at de kom på besøk og for den glede dette var for våre barn og ungdommer.

Les også

BWA-presidenten besøker Borkenes

Selveste Paul Msiza fra Baptistenes Verdensallianse besøker Kvæfjord Baptistmenighet søndag 24. juni.
Les mer

Menighetsjubileene i kø

Aune Baptistmenighet feiret 130-årsjubileum med besøk fra nabomenighetene søndag 24. september.
Les mer

Startet høsten med fest

De syriske kokkene Ahmad Alzayed og Mohamad Mohamad pakker ut det rikholdige mattilbudet. Internasjonal kafé på Borkenes er i gang for høsten.
Les mer
1 - 3 av 16
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone