På misjonsmøtet onsdag kveld på sommerfesten 7-11. juli deltar Elnur Jabiyev fra Aserbajdsjan, som mistet jobben i politiet da han ble en kristen.
På misjonsmøtet på sent onsdagskveld får deltakerne på Sommerfesten 7-11. juli møte Elnur Jabiyev fra Aserbajdsjan. Han vokste opp i en muslimsk familie og ble ungdomsimam. Senere ble han utdannet til politi, men fikk sparken derfra når det ble kjent at han var blitt en kristen. Jabiyev er en av de unge generalskeretærene i baptistsamfunnene som har vokst frem i Øst-Europa etter kommunismens fall.
Her kan du bli med på gudstjeneste i Baptistkirken i Baku (link til YouTube) Det norske baptistsamfunn samarbeider med Baptistsamfunnet i Aserbajdsjan om en menighetsplanting i byen Berde. Menighetsplanteren er en ung kvinne. Hun har tidligere ledet flere husgrupper. Av sikkerhetsmessige hensyn ønsker vi ikke å gå ut med navn og bilde på internett. Aserbajdsjan er er strategisk viktig område. Samtidig er forfølgelsen betydelig og flere pastorer har vært fengslet. Berde har 100.000 innbyggere og det er ingen andre kirker i byen. Prosjektet er en del av Indigenious Mission Project til den Europeiske Baptistføderasjonen – EBF. Husk på henne i bønn. Baptistsamfunnet har i år forpliktet seg til å støtte med 30.000 kr.

Les også

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone