Storslått feiring
Storslått feiring
7 juli 2010
Over 320 var med å feiret 150-årsjubileet til Skien Baptistmenighet, og for organisert baptistliv i Norge. På bildet er det prosten i Skien som gir sin hilsen til lokalmenigheten.
Over 320 var med å feiret 150-årsjubileet til Skien Baptistmenighet, og for organisert baptistliv i Norge. På bildet er det prosten i Skien som gir sin hilsen til lokalmenigheten. I festkvelden, som ble ledet av Jan Sæthre og Per Øvergaard var det variert program med hilsener fra Ørnulf Steen i Norge kristne råd, fra biskop Olav Skjevesland i Den norske kirke, og en rekke andre inviterte gjester. Tidligere generalsekretærer brakte hilsener og det var glimt fra historien. I tillegg sørget Skien Baptistmenighet for en ypperlig ramme med flott middagsservering.

Les også

Tverrkirkelig samarbeid i fasteaksjonen

Dagfinn Høybråten oppfordrer alle menigheter, på tvers av kirkesamfunn, til å samarbeide om Kirkens Nødhjelps fasteaksjon, og får et rungende ja fra Baptistkirka og Den norske kirke i Skien.
Les mer

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer
1 - 3 av 82
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone