Historiesafari
Historiesafari
9 juli 2010
To busslaster med interesserte baptister reiste torsdag til stedet der den første baptistdåpen i Norge fant sted.
To  busslaster med interesserte baptister reiste torsdag til stedet der den første baptistdåpen i Norge fant sted.  På bildet ser gruppen over elva til Tolnes, der det ble hugget hull i isen første juledag i 1858 for å forrette dåp. Turen gikk videre til baptistkirkene i Porsgrunn og Skien, der det begge steder ble satt opp en minneplakett om stiftelsen av den første menigheten, 22. april 1860. Det var også stopp underveis der Zimmermannsgården i Porsgrunn stod, bygningen som menigheten ble stiftet i, og utenfor de tre tidligere baptistkirkene i Skien. Der det i dag er henholdsvis snekkerverksted, markisefabrikk og kirkelokale for Grenland kristne senter i kirken som Skien Baptistmenighet benyttet fra 1930 til slutten av 1990 årene.

Les også

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer

Nye ungdomsarbeidere til Skien

Ekteparet Sarah Ørnevik og Caleb Kasper er engasjert som nye ungdomarbeidere i Skien Baptistmenighet. Vi gleder oss over nye medarbeidere i Skien.
Les mer
1 - 3 av 76
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone