På sommerfestens avslutningsgudstjeneste kom barna inn og leste Fader Vår for hele forsamlingen, og det satte et verdig punktum for en vellykket uke. Totalt deltok 1800 på sommerfesten
En uke med hektisk aktivitet under årets landsmøte og sommerfest til Det norske Baptistsamfunn er over. På søndagsens gudstjeneste kom barna inn og leste Fader Vår for hele forsamlingen, og det satte et verdig punktum for en vellykket uke. Totalt var 1800 deltakere innom på Sommerfesten, dog ikke på en gang. Halvparten av deltakerne var burmesere. Både Chin og Karen hadde sine sommerstevner som en del av Sommerfesten. Unge voksne koret Basis fra Skien sang under søndagens gudstjeneste. Terje Aadne ble innsatt som generalsekretær, og tre nye  pastorer ble innsatt til tjeneste. Skien baptistmenighet har mottatt mange gode ord for hvordan arrangementet ble gjennomført. På kollekten på søndag var gaven til menigheten 43.000 kr. Neste års landsmøte og sommerfest er på Vikna i Nord-Trønderlag.

Les også

- Så lenge jeg kan gå i fjellet, og finne ned igjen, kan jeg være søndagsskolelærer

Det sa Ottar Antonsen fra Harstad på 150-årsjubileet til baptistene i Norge. Sammen med Reidun Johannessen fra Skien ble han intervjuet av hovedstyreleder Per Øvergaard om sin innsats for barn og ungdom.
Les mer

Løse teltplugger

Rektor Kai Tore Bakke holdt åpningstalen på sommerfesten i Skien. Han utfordret dte folk som utgjør baptistene i Norge til å gå på Guds kall, til å ha teltpluggene løse.
Les mer

Å elske Gud og sin neste

Integrasjonsleder Mette Marie Bommen talte på sommerfesten i Skien. Integrasjonspastor Peter Ngaidam tolket til burmesisk da ca 800 deltakere på egne chin og karenstevner deltok i møtet.
Les mer
1 - 3 av 4

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone