Felles dåps- og konfirmasjonsundervisning
Felles dåps- og konfirmasjonsundervisning
20 august 2010
Lederne for Chin- og Karen-menighetene i Oslo har blitt enige om å gjennomføre felles undervisning for ungdommene. Thang Hlun i Norway Chin Mission Church er glad for det.
Lederne for Chin- og Karen-menighetene i Oslo har blitt enige om å gjennomføre felles undervisning for ungdommene, som også kobles opp mot konfirmantundervisningen i de baptistmenighetene på Østlandet som har denne i fellesskap. Thang Hlun i Norway Chin Mission Church er glad for det. Det er integrasjonsleder Mette Marie  Bommen som kan fortelle det til baptist.no.   Thang Hlun og pastor Kaw Khu Lynn i Oslo Karen Baptistchurch,  har blitt enige om å samarbeide om undervisning av ungdommene i de to menighetene. Begge folkegruppene har bakgrunn fra Burma. Det vil bli  kombinert dåps- og konfirmasjonsundervisning. I tillegg til egne samlinger for Chin- og Karen-ungdommene, vil disse delta på de fire helgesamlingene som gjennomføres i forbindelse med konfirmantundervisningen i de fleste baptistmenighetene på Østlandet.

Les også

Nytt bygg 5 år etter splittelse

"Bibelen forteller at mye kan skje. Vi må passe på at det ikke skjer igjen", sier leder i Åmli Karen Baptistmenighet.
Les mer

Kjøper ny kirke til 14 millioner

Chin-menigheten Immanuel Baptist Church i Sandnes har kjøpt Misjonssalen i Sandnes sentrum av selskapet Norrøna As Sandnes, som eier kirkebygget.
Les mer

Hører sammen

De tre baptistmenighetene i Ålesund feiret felles gudstjeneste søndag 4. november. Det forsøker en å gjøre noen ganger hvert år.
Les mer
1 - 3 av 31
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone