Planter snart ny menighet
Planter snart ny menighet
28 september 2010
Ca Ui, som er evangelist i Lahu landsbyen Sammahkeh ser fram til å plante menigheten Siloa. Det er misjonær Øyvind Hadland i Thailand som forteller dette til nettstedet bapist.no.
Ca Ui, som er evangelist i Lahu landsbyen Sammahkeh ser fram til å plante menigheten Siloa. Det er misjonær Øyvind Hadland i Thailand som forteller dette til nettstedet bapist.no. Han kan fortelle om positiv utvikling iflere av menighetsplantingsprosjektene han er involvert i: - Arbeidet i to av landsbyene holder på å bli registrert som menigheter. For det det kreves det blant annet 30 medlemmer av Church of Christ in Thailand . I slutten av september ble åtte personer døpt i en av disse landsbyene, Sammahkeh, som vil kalle menigheten sin for Si Lon (Siloa i Bibelen). I begge disse landsbyene har det vært drevet arbeid i en god del år, men uten kontinuitet og oppfølgning, så for tre år siden ble Lahu Baptistsamfunnet koblet på for å hjelpe. Nå ser vi frukten av kontinuitet. - I en av de nyere menighetsplantingene, Fikengresselv, der vi har holdt på omkring to år,  ble tre stykker døpt i sommer mens vi var hjemme. Så nå er det 13 troende i landsbyen. Vær med å be om at de stedene som har sett lite frukt også må begynne å høste av arbeidet evangelistene har lagt ned. Les flere nyheter på bloggen til Hadland

Les også

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer
1 - 3 av 175
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone