Planter snart ny menighet
Planter snart ny menighet
28 september 2010
Ca Ui, som er evangelist i Lahu landsbyen Sammahkeh ser fram til å plante menigheten Siloa. Det er misjonær Øyvind Hadland i Thailand som forteller dette til nettstedet bapist.no.
Ca Ui, som er evangelist i Lahu landsbyen Sammahkeh ser fram til å plante menigheten Siloa. Det er misjonær Øyvind Hadland i Thailand som forteller dette til nettstedet bapist.no. Han kan fortelle om positiv utvikling iflere av menighetsplantingsprosjektene han er involvert i: - Arbeidet i to av landsbyene holder på å bli registrert som menigheter. For det det kreves det blant annet 30 medlemmer av Church of Christ in Thailand . I slutten av september ble åtte personer døpt i en av disse landsbyene, Sammahkeh, som vil kalle menigheten sin for Si Lon (Siloa i Bibelen). I begge disse landsbyene har det vært drevet arbeid i en god del år, men uten kontinuitet og oppfølgning, så for tre år siden ble Lahu Baptistsamfunnet koblet på for å hjelpe. Nå ser vi frukten av kontinuitet. - I en av de nyere menighetsplantingene, Fikengresselv, der vi har holdt på omkring to år,  ble tre stykker døpt i sommer mens vi var hjemme. Så nå er det 13 troende i landsbyen. Vær med å be om at de stedene som har sett lite frukt også må begynne å høste av arbeidet evangelistene har lagt ned. Les flere nyheter på bloggen til Hadland

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer
1 - 3 av 177
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone