På studietur til Bangkok
På studietur til Bangkok
28 september 2010
- Lahu evangelistene fikk ny inspirasjon etter seksdagers studietur til Bangkok forteller misjonær Øyvind Hadland i Thailand.
- Lahu evangelistene fikk ny inspirasjon etter seksdagers studietur til Bangkok forteller misjonær Øyvind Hadland i Thailand. - De fleste av dem hadde verken vært i Bangkok eller ved havet tidligere, sier Øyvind Hadland og fortsetter: - Vi besøkte seks menigheter og ett teologisk seminar, alle menighetene var større menigheter, med fra 300-1000 aktive medlemmer. Evangelistene ble inspirert av å se hvordan de forskjellige menighetene hadde startet i det små, i privat hus, i skolekantiner osv, og vokst til menigheter med et vidt spekter av arbeid. - Det som var påtagende var fokuset på kvalitet, dvs. disippelskap, foran kvantitet. En annen ting var bønn, masse bønn. Evangelistene ble veldig inspirert av å se noe helt annerledes, det er ikke lett å overføre metoder fra den moderne storbyen Bangkok til fjellandsbyer, men inspirasjon vekker nye ideer og gir motivasjon til å fortsette arbeidet de står i. - Det var en veldig lærerik tur, og noe av det smarteste vi har gjort for evangelistene og oss selv, konkluderer Øyvind Hadland.

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer
1 - 3 av 177
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone