På studietur til Bangkok
På studietur til Bangkok
28 september 2010
- Lahu evangelistene fikk ny inspirasjon etter seksdagers studietur til Bangkok forteller misjonær Øyvind Hadland i Thailand.
- Lahu evangelistene fikk ny inspirasjon etter seksdagers studietur til Bangkok forteller misjonær Øyvind Hadland i Thailand. - De fleste av dem hadde verken vært i Bangkok eller ved havet tidligere, sier Øyvind Hadland og fortsetter: - Vi besøkte seks menigheter og ett teologisk seminar, alle menighetene var større menigheter, med fra 300-1000 aktive medlemmer. Evangelistene ble inspirert av å se hvordan de forskjellige menighetene hadde startet i det små, i privat hus, i skolekantiner osv, og vokst til menigheter med et vidt spekter av arbeid. - Det som var påtagende var fokuset på kvalitet, dvs. disippelskap, foran kvantitet. En annen ting var bønn, masse bønn. Evangelistene ble veldig inspirert av å se noe helt annerledes, det er ikke lett å overføre metoder fra den moderne storbyen Bangkok til fjellandsbyer, men inspirasjon vekker nye ideer og gir motivasjon til å fortsette arbeidet de står i. - Det var en veldig lærerik tur, og noe av det smarteste vi har gjort for evangelistene og oss selv, konkluderer Øyvind Hadland.

Les også

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer

Hvordan bli en bedre menighetsplanter og pastor?

Mike Pears er direktør for International Baptist Study Center i Amsterdam, og har mange års erfaring som pastor og menighetsplanter i England. Tirsdag 2. april deltar han på fagdag.
Les mer
1 - 3 av 174
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone