Positive rapporter fra Raufoss
Positive rapporter fra Raufoss
5 oktober 2010
Siden i sommer har Raufoss Baptistmenighet fått ni nye medlemmer og ny pastor i Sissel Østlien som begynte første august.

- Raufoss Baptistmenighet opplever en veldig positiv og fruktbar tid, forteller viseforstander Knut Audestad og fortsetter:  -  Siden  i sommer  har vi hatt medlemsopptagelse av ni stykker til sammen.

To stykker har også ønsket dåp, noe som har dessverre har vært en sjelden opplevelse hos oss. Disse to ble døpt nest siste uka i september.  Videre har vi hatt to barnevelsignelser.

- Vi opplever en spennende tid hvor vi opplever at vi stadig har nye mennesker innom i menigheten, fortsetter Audestad.

- Gjennom forskjellige møteformer som høytidsgudstjenester, lovsangsmøter, gledesfester, konserter og andre åpne samlinger, som Bli kjent-møter, Åpen scene, bibelundervisninger m.m., opplever vi stadig nye mennesker som søker seg til kirka vår.  Al

t dette ser vi skaper en større og større kontaktflate i distriktet.

- Første august kunne vi glede oss over å få ansatt en ny pastor, Sissel Østlien som er ansatt på en 60 % stilling. I forbindelse med årets KickOff-helg, 28-29. august hadde vi gleden av å offisielt å  ønske henne velkommen som vår nye pastor, og med Guds hjelp og Hans velsignelse har vi store forventninger til hva Han er i ferd med å gjøre i menigheten vår, avslutter Audestad.

Les også

Dåp i elva

Midt i juli feiret baptistene i Skien dåp. Christer Lauritz Slettebø Thompson ble døpt av pastor Vidar Bergsland i elva utenfor Bakkestranda.
Les mer

Dåp og Kongorytmer

Søndag 18. februar var det dåp og medlemsopptakelse i Raufoss baptistmenighet.
Les mer

Løfter baptistisk tenkning

Fagdagen om baptistisk teologi ved Høyskolen for ledelse og teologi satte fokus på baptismens forståelse av tro, menighet og dåp.
Les mer
1 - 3 av 52
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone