Slutter som rektor
Slutter som rektor
25 oktober 2010
Kai Tore Bakke slutter til sommeren som rektor ved Høyskolen for Ledelse og Teologi. Han har vært rektor ved skolen siden etableringen i 2008.

Han har før det vært lærer ved Baptistenes Teologiske Seminar, og fra 2006 rektor. Bakke tok som rektor ved Seminaret fatt på arbeidet med å etablere den nye høyskolen, og Pinsemenigheten Filadelfia Oslo gikk inn som forpliktende samarbeidspartner med baptistene.

Skolen er en naturlig videreføring av Baptistenes Teologiske Seminar, som i november feirer sitt 100-årsjubileum. Skolen ar hatt en eventyrlig utviikling deisse årene, og har nå 125 registrerte studenter.

Bakke opplyser at det ikke ligger noen form for dramatikk i dette, men at årsakene til oppsigelsen ligger i slitasje ved mange års pendlingmellom familien på Hamar og jobben i Oslo.

Les også

Tilbud om kurs i Baptistisk teologi og historie

Høyskolen for Ledelse og Teologi tilbyr kompetansekurs i baptistisk teologi og historie. Kurset gir en grundig innføring i baptistisk teologi og historie. En kunnskap som er helt essensiell for pastorer og andre ledere i norske baptistmenigheter.
Les mer

Arne Mella fortsetter som rektor

Rektorstillingen på HLT har vært utlyst denne våren og nå er prosessen landet. Arne Mella har vært i stillingen i 5 år, der starten var et vikariat. Nå skal han fortsette i ytterligere tre år.
Les mer

Foreleserne på HLT scorer best i landet

Norges beste forelesere finner du på HLT! Kanskje en litt tabloid påstand det er vanskelig å verifisere, men resultatet fra Studiebarometeret viser i hvert fall at studentene på HLT er de som gir sine forelesere høyest score av alle universiteter og høyskoler i landet.
Les mer
1 - 3 av 46
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone