Samling blant chin folket i Nord Norge
Samling blant chin folket i Nord Norge
22 mars 2011
Chin folket i Nord Norge planlegger nå stort stevne på Sortland i påsken.
Chin folket i Nord Norge har organisert seg, og planlegger nå stort stevne på Sortland i påsken. Burmesere fra Melbu, Harstad, Borkenes, Svolvær og Sortland planlegger en påskesamling. Det går frem at Sortland peker seg ut som et naturlig samlingssted, og burmeserne ser ut til å få en økt identitet som baptister i nord. Til stevnet i påsken sier de det også vil komme burmesere fra Tromsø, trolig Narvik og Stokmarknes. NNCF kaller de samarbeidet, som står for Nord Norsk Chin Fellesskap. De ønsker selvsagt også andre burmesere velkommen til fellesskapet. På planleggingssamlingen jeg deltok på hadde jeg et mitt innlegg i kveld hadde jeg fokus på det å skape et fokus på å elske Herren og hverandre, og ha et tjenende lederskap. Videre å skape et sted for burmesere i nord som kan være et godt alternativ for burmesere som for eksempel vil skifte kommune, men fremdeles være i nord. Det er gledelig å se at de finner Herren og hverandre her i nord, og samtidig er del av lokal norsk menighet. Øystein Lode forteller dette til baptist.no

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 133
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone