Baptistene i nord samles til stevne igjen
Baptistene i nord samles til stevne igjen
22 mars 2011
Det blir distriktsstevne i Tromsø Kristi Himmelfartshelga, 2.-5. juni. Talere blir Roald Sikveland, Magritt Brustad (bildet) og Eddie Turpeinen.
Det blir distriktsstevne i Tromsø Kristi Himmelfartshelga, 2.-5. juni. Talere blir Roald Sikveland, Magritt Brustad (bildet) og Eddie Turpeinen. Av Hermod Bakkevoll Forlenge siden var det planlagt at stevnet skulle være i Hammerfest i år. Dette ble likevel ikke mulig, fordi STATOIL har lagt beslag på all overnattingskapasitet der i forbindelse med et stort vedlikeholdsprogram de gjennomfører hele våren. Mer informasjon og program vil bli sendt til menighetene i Nord Norge distritk, og også bli gjort tilgjengelig å nettstedet www.baptist.no. Programmet starter med møte kristi Himmelfartsdag på kvelden er det daglig leder i NBUF, Roald Sikveland som taler. Fredag kveld og lørdag kveld er det Magritt Brustad som taler. Hun tilhører Tromsø Baptistmenighet, er ernæringsfysiolog, og har i mange år hatt et brennende engasjement i ulike bønnenettverk. Søndag formiddag trår Sommarøypastoren Eddie Turpeinen til som predikant. I tillegg til møtene på kveldene blir det bønn og lovsangsamlinger, det blir familiemøte, et seminar om barne- og ungdomsarbeidet i menighetene, og tid til årsmøter for Nord Norge distrikt og barne- og ungdomsorganisasjonen. Bilde: Magritt Brustad fra Tromsø er hovedtaler i stevnet. Bildet er hentet fra landsmøtet i Honningsvåg i 2004, der Magritt deltok som taler. Foto: Roger Dahl

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Spennende pastorutfordring i ishavsbyen

Tar du utfordringen? Hva med en tjeneste i baptistmenighetene på Sommarøy og i Tromsø?
Les mer

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 96
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone