Baptistene i nord samles til stevne igjen
Baptistene i nord samles til stevne igjen
22 mars 2011
Det blir distriktsstevne i Tromsø Kristi Himmelfartshelga, 2.-5. juni. Talere blir Roald Sikveland, Magritt Brustad (bildet) og Eddie Turpeinen.
Det blir distriktsstevne i Tromsø Kristi Himmelfartshelga, 2.-5. juni. Talere blir Roald Sikveland, Magritt Brustad (bildet) og Eddie Turpeinen. Av Hermod Bakkevoll Forlenge siden var det planlagt at stevnet skulle være i Hammerfest i år. Dette ble likevel ikke mulig, fordi STATOIL har lagt beslag på all overnattingskapasitet der i forbindelse med et stort vedlikeholdsprogram de gjennomfører hele våren. Mer informasjon og program vil bli sendt til menighetene i Nord Norge distritk, og også bli gjort tilgjengelig å nettstedet www.baptist.no. Programmet starter med møte kristi Himmelfartsdag på kvelden er det daglig leder i NBUF, Roald Sikveland som taler. Fredag kveld og lørdag kveld er det Magritt Brustad som taler. Hun tilhører Tromsø Baptistmenighet, er ernæringsfysiolog, og har i mange år hatt et brennende engasjement i ulike bønnenettverk. Søndag formiddag trår Sommarøypastoren Eddie Turpeinen til som predikant. I tillegg til møtene på kveldene blir det bønn og lovsangsamlinger, det blir familiemøte, et seminar om barne- og ungdomsarbeidet i menighetene, og tid til årsmøter for Nord Norge distrikt og barne- og ungdomsorganisasjonen. Bilde: Magritt Brustad fra Tromsø er hovedtaler i stevnet. Bildet er hentet fra landsmøtet i Honningsvåg i 2004, der Magritt deltok som taler. Foto: Roger Dahl

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 102
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone