Distriktsstevne i Tromsø
Distriktsstevne i Tromsø
30 mai 2011
Velkommen til årets stevne i Nord-Norge
I langhelgen fra  Kristi Himmelfartsdag til søndag, 2 – 5. juni, arrangerer Nord-Norske baptister stevne i Tromsø. Programmet er variert, blant annet med mange programposter rettet mot barn og unge. Stevnet og enkeltsamlinger er åpent for alle. - Velkommen, på hele eller på deler av stevnet, sier distriktsarbeider Hermood Bakkevoll. OG føyer til: - Velkommen også til de av dere som ønsker å komme på kveldsmøtene torsdag, fredag og lørdag, og kanskje familiemøte lørdag ettermiddag, og gudstjeneste søndag formiddag. Les  mer 

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Tromsø blir landsmøtested

Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.
Les mer
1 - 3 av 93
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone