Meld deg på sommerfesten nå
Meld deg på sommerfesten nå
10 mai 2011
Det er enda ledig plass for overnatting. Blant annet på hotellet i Kolvereid.
Sommerfesten er i år lagt til Rørvik i Nord Trøndelag. I tillegg til mange flott naturopplevelser kan vi invitere til godt fellesskap og et spennende og utfordrende program. Da Rørvik er et forholdsvis lite sted er det noen begrensninger når det gjelder overnattingskapasitet, men det er enda rom for dem ønsker det. Og lokal leder for arrangementet, Ivar Pedersen i Vikna Baptistmenighet kommer med denne oppfordringen: - Hvis du ennå ikke har meldt deg på; ikke vent! Ennå har vi ledige plasser for overnatting, men det skrumper inn for hver dag. Her gjelder “først til mølla”-prinsippet. Hotellet på Kolvereid, ca. 2 mil fra Rørvik, har ennå ledig kapasitet. Da kan du ringe 74382550 og bestille selv. Er du av dem som har reservert overnattingsplass tidligere, men ikke har meldt deg på; send inn påmelding og betal påmeldingsgebyret så snart som mulig. Dermed slipper vi å spekulere på om noen av dere som har reservert, ikke kommer. Les mer om sommerfesten

Les også

Vil be for og velsigne Israel

Fra mars 2019 startet en med Israelsmøter i Baptistkirken i Rørvik. - Noen av oss har savnet et engasjement for Israel i menigheten og på stedet forøvrig, sier Svanhild Gaasvær på menighetens nettsider.
Les mer

Styrker felles identitet

Tur til vindmølleparken hørte med da baptistene på Vikna fikk storfint besøk av baptistene fra Steinkjer.
Les mer

Fra Sentral-Europa til yttersida i Trøndelag

Ønsket om et mindre stressende liv enn det som er vanlig i hjemlandet førte tyske Tobias Giese til Rørvik og pastorjobben i Vikna Baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 36
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone