- Det er flott å gjøre noe for fellesskapet
- Det er flott å gjøre noe for fellesskapet
17 juni 2011
Slik oppsummerer dugnadsgjengen ukas innsats på skolesenteret

Den overgrodde skråningen bak skoleanlegget er ryddet og biblioteket har fått nytt gulv. Det har vært mulig på grunn av ivrige dugnadsarbeidere.

Dugnadsgjengen har vært samlet på skolesenteret første uka i juni. Det er andre året dugnad for skolesenteret står i fokus denne uka. I fjor ble det gjort store ombygginger i ”rektorboligen.” Hovedleiligheten i denne bygningen leies nå ut for en god pris, noe som styrker økonomien til Holtekilen Folkehøgskole, og gjør at eiendommen kan forvaltes på en bedre måte.

I år er den lange skråningen bak alle lærerboligene ryddet, etter at skog og kratt har vokst godt der i mange år. Dessuten er det lagt nytt flott korkgulv på biblioteket til Høyskolen for Ledelse og Teologi.

- Det blir dugnadsuke igjen neste år, sier Dag Frode Vaagsnes. Sett av uke 23 allerede nå, slik at det blir en stor dugnadsgjeng som samles på skolesenteret da. Det er mye arbeid som kan gjøres for å oppgradere eiendommene.

– Sammen for en bedre skole, avslutter Vaagsnes, før han fortsetter å legge kork på bibliotekgulvet.

Bildetekst: Det lysner i ”urskogen”. F.v. Arne Holte, Steinar Berg (Vaktmester), Jakob Gjøsæter, Dag Froe Vaagsnes (bak), Alf Dønnestad, Kazimierz Ograbek (Vaktmester) og Unni Thorbjørnsen. Foto: Roger Dahl

Les også

Du kan bidra til en bedre skole

Oslofjord Folkehøgskole trenger sårt hjelp med praktisk arbeid og vedlikehold til sommeren. Bygningsmassen drar på årene og din arbeidsinnsats kan gjøre en stor forskjell:
Les mer

Slik det en gang var på Holtet

Baptistsamfunnet kjøpte Holtet gård i Bærum i 1950. Også parken ned mot sjøen, som på 1930-tallet var utrolig velholdt. På eiendommen ligger i dag Holtekilen folkehøgskole og Høyskolen for Ledelse og Teologi. (Bildet er fra Bærum biblioteks samlinger. )
Les mer

HLT topp tre i landet på studiekvalitet

Mars måned betyr årsrapportering og evaluering. Heldigvis kan vår høyskole igjen vise til gode resultater. Studenttallet steg med 12 % til 278 studenter, og antallet studiepoeng som ble avlagt pr. student var litt høyere enn landsgjennomsnittet.
Les mer
1 - 3 av 37
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone