Barn og ungdom i fokus på årets stevne
Barn og ungdom i fokus på årets stevne
5 juli 2011
Suksess for baptistene i Nord Norge å satse på barn og ungdom.

Av hermod Bakkevoll

Årets distriktsstevne var lagt til Tromsø. Barne og ungdomsprogrammet var styrket i forhold til tidligere. David Hunstad ble innsatt som ny ungdoms- og leirkoordinator. 2 – 5. juni ble årets storstevne i Nord-norsk baptistsammenheng avviklet. Og også denne gangen ble stevnet en flott opplevelse.

Programmet

Særlig synes vi at vi fikk barne og ungdomsprogrammet til å fungere godt denne gangen. Kent Remi Westergren, Roald Zeiffert og David Hunstad sørget sammen med mange medhjelpere for et godt gjennomført barne og ungdomsopplegg. Vi satset også på å trekke inn folk som kanskje ikke så ofte har stått i fokus med oppgaver under våre stevner. Vi kan for eksempel nevne Berit Skoglund som spilte piano, og som ledet et orkester med Linn Kristin Hunstad på fiolin, Dan Aakervik på gitar og Johan Petter Olsen på bass.

Sammen med forsangere som ledet forsamlingen i flere typer allsang og lovsang, opplevde vi et velsignet løft over sangen under stevnet. Vi prøvde også denne gangen med to møteledere i hvert møte, og det ble også bra. Janne Tune og Bård Kolbotn ledet de to første møtene, og Karina D. Christensen og Siv Hege Hoff ledet de to neste. Talere i stevnet var Roald Zeiffert, Magritt Brustad og Eddie Turpeinen. 

Årsmøtene

Både årsmøtene i distriktet og i NNBU ble greit avviklet. En spesiell begivenhet i NNBUs årsmøte var innsettelsen av David Hunstad som ungdoms og leirkoordinator i NNBU. (Nord Norsk Baptistungdom) I Distriktets årsmøte fikk vi gode samtaler rund både distriktsarbeiderordningen, økonomien i fremtiden, og Distrikts-Nytt. Og vi vedtok at neste års distriktsstevne blir på Grøtavær, i pinsen.

Takk

Når vi tenker tilbake på et vellykket stevne, må vi ikke minst gi en stor takk og honnør til menigheten i Tromsø, som la alt til rette for at vi alle skulle trives godt. Lokalitetene de hadde valgt, i Utsikten samfunnshus passet fantastisk bra, med plass til alle typer aktiviteter under samme tak. Godt tilrettelagt servering, og bare vennlighet og gjestfrihet på alle måter. Det var også godt å se at venner fra vår Etiopiske menighet i Tromsø, Rehobot, deltok relativt aktivt i stevnet. Og noen av dem deltok også med oppgaver.

Tusen takk til Tromsø menighet for flott tilrettelagte lokaliteter og rammer rundt stevnet, og takk for at dere tok så godt imot oss alle. Takk til alle som deltok i forskjellige oppgaver under stevnet, og takk til dere alle som deltok i stevnefelleskapet. Vel møtt på Grøtavær i pinsen 2012.

Bildetekst: Kent Westergren, pastor i Drammen Baptistmenighet, var hentet opp for å være barnepastor. Her ser vi barnekoret som Kent sammen med Karina Dahl Christensen fikk i stand. Foto: Linn Kristin Hunstad

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 98
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone