Festdag i Lofoten
Festdag i Lofoten
3 juli 2011
To busslaster kom da Lofoten Baptistkirke inviterte i nabomenighetene til stor festdag.
Lofoten Baptistkirke inviterte i nabomenighetene til stor festdag, lørdag 21. mai. To busslaster reiste fra Harstadregionen og Vesterålen. Hvis noen for fem år siden hadde sagt til oss at en Baptistmenighet i Lofoten skulle invitere til storsamling, hadde vi nok tenkt at det var vanskelig å forestille seg. Men Gud veier og handlinger er forunderlige, så nå i mai skjedde akkurat det. Lofoten Baptistkirke inviterte for flere måneder siden nabomenighetene til stor festdag, lørdag 21. mai.  I menighetene Harstadområdet var interessen for en tur til Lofoten så stor at to busser måtte leies for å få alle med. Når bussen passerte Fiskebøl, ble flere av de som går i vår gruppe på Melbu med, og i tillegg deltok det flere fra Bø og Sortland menighet. Magnus Lund i Kvæfjord menighet var turleder for deltakerne som kom til Leknes med buss, og han hadde planlagt program med både sightseeing og familieaktiviteter på turen fra Harstad til Leknes. På Lekens ble NNBUs hoppeslått blåst opp, og var til stor glede for de mange barna. både tilreisende og fra Lofoten, som deltok i denne festdagen. Da gudstjenesten startet var pinsemenighetens lokale “Betel” helt fullsatt, og det måtte bæres inn ekstra stoler. Det var veldig hyggelig at også mange fra Leknesområdet kom og deltok i denne festgudstjenesten. I gudstjenesten fikk vi delta i sang på både afrikansk, engelsk, norsk og burmesisk. En internasjonal forsamling som priste Herren på forskjellige språk, og med forskjellige uttrykksformer. Også barna fikk være med å delta med et improvisert barnekor. En norsk mann, Ronny Haukland, ble døpt i gudstjenesten, og Hermod Bakkevoll talte. Etter Gudstjenesten inviterte vår menighet på Leknes til en rikelig servering i kirkens underetasje. Vi opplevde alle en fantastisk dag i dette store internasjonale fellesskapet. Vi opplevde en velkomst og en gjestfrihet fra menigheten, og folket i Lofoten, som var helt fantastisk. En lang og innholdsrik dag, som vi alle takker Gud for. Og pastor Bongwa Ayumba i Lofoten Baptistmenighet har allerede spurt om vi kan arrangere en lignende dag også neste vår. Av Hermod Bakkevoll Bildetekster: Ingen ting i veien med rytmene. Pastor Bongwa sammen med sin kone Andjelani Matandiko.

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone