Festdag i Lofoten
Festdag i Lofoten
3 juli 2011
To busslaster kom da Lofoten Baptistkirke inviterte i nabomenighetene til stor festdag.
Lofoten Baptistkirke inviterte i nabomenighetene til stor festdag, lørdag 21. mai. To busslaster reiste fra Harstadregionen og Vesterålen. Hvis noen for fem år siden hadde sagt til oss at en Baptistmenighet i Lofoten skulle invitere til storsamling, hadde vi nok tenkt at det var vanskelig å forestille seg. Men Gud veier og handlinger er forunderlige, så nå i mai skjedde akkurat det. Lofoten Baptistkirke inviterte for flere måneder siden nabomenighetene til stor festdag, lørdag 21. mai.  I menighetene Harstadområdet var interessen for en tur til Lofoten så stor at to busser måtte leies for å få alle med. Når bussen passerte Fiskebøl, ble flere av de som går i vår gruppe på Melbu med, og i tillegg deltok det flere fra Bø og Sortland menighet. Magnus Lund i Kvæfjord menighet var turleder for deltakerne som kom til Leknes med buss, og han hadde planlagt program med både sightseeing og familieaktiviteter på turen fra Harstad til Leknes. På Lekens ble NNBUs hoppeslått blåst opp, og var til stor glede for de mange barna. både tilreisende og fra Lofoten, som deltok i denne festdagen. Da gudstjenesten startet var pinsemenighetens lokale “Betel” helt fullsatt, og det måtte bæres inn ekstra stoler. Det var veldig hyggelig at også mange fra Leknesområdet kom og deltok i denne festgudstjenesten. I gudstjenesten fikk vi delta i sang på både afrikansk, engelsk, norsk og burmesisk. En internasjonal forsamling som priste Herren på forskjellige språk, og med forskjellige uttrykksformer. Også barna fikk være med å delta med et improvisert barnekor. En norsk mann, Ronny Haukland, ble døpt i gudstjenesten, og Hermod Bakkevoll talte. Etter Gudstjenesten inviterte vår menighet på Leknes til en rikelig servering i kirkens underetasje. Vi opplevde alle en fantastisk dag i dette store internasjonale fellesskapet. Vi opplevde en velkomst og en gjestfrihet fra menigheten, og folket i Lofoten, som var helt fantastisk. En lang og innholdsrik dag, som vi alle takker Gud for. Og pastor Bongwa Ayumba i Lofoten Baptistmenighet har allerede spurt om vi kan arrangere en lignende dag også neste vår. Av Hermod Bakkevoll Bildetekster: Ingen ting i veien med rytmene. Pastor Bongwa sammen med sin kone Andjelani Matandiko.

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 98
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone