... for at alle etterpå skulle høre evangeliet forkynt . Evangeliseringskoordinator Norachai kan fortelle om stort engasjement og initiativ blant Lahu-folket i Thailand.
... for at alle etterpå skulle høre evangeliet forkynt . Evangeliseringskoordinator Norachai  kan fortelle om stort engasjement og initiativ blant Lahu-folket i Thailand. Misjonær Øyvind Hadland samarbeider tett med Norachai, og forteller i sitt nyhetsbrev at en av menighetsplantingene hadde samlet sammen penger for å renovere kirkebygningen sin. Det hadde blitt drevet arbeid i landsbyen uten resultater i nesten 10 år før det kom et gjennombrudd i fjor. De samlet også sammen penger slik at de kunne spandere mat på hele landsbyen for en hel helg. For at landsbybeboerne kunne ha tid til å høre på forkynnelse, sang og vitnesbyrd. - Dette er akkurat slike resultater vi ønsker å se, sier Hadland og understreker det slik: - Eierskap for den lokale menigheten, offervilje til å gi og lokal kreativ ledelse. Misjon er ikke hvor mange som blir frelst, men at disipler blir gjort.

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

På evalueringsreise til Kongo

I skoleprosjektet, som går fra 2014 til 2018 var det tid for oppfølging og evaluering, for å sikre at en er på rett vei i forhold til målsettingene.
Les mer
1 - 3 av 128
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone