... for at alle etterpå skulle høre evangeliet forkynt . Evangeliseringskoordinator Norachai kan fortelle om stort engasjement og initiativ blant Lahu-folket i Thailand.
... for at alle etterpå skulle høre evangeliet forkynt . Evangeliseringskoordinator Norachai  kan fortelle om stort engasjement og initiativ blant Lahu-folket i Thailand. Misjonær Øyvind Hadland samarbeider tett med Norachai, og forteller i sitt nyhetsbrev at en av menighetsplantingene hadde samlet sammen penger for å renovere kirkebygningen sin. Det hadde blitt drevet arbeid i landsbyen uten resultater i nesten 10 år før det kom et gjennombrudd i fjor. De samlet også sammen penger slik at de kunne spandere mat på hele landsbyen for en hel helg. For at landsbybeboerne kunne ha tid til å høre på forkynnelse, sang og vitnesbyrd. - Dette er akkurat slike resultater vi ønsker å se, sier Hadland og understreker det slik: - Eierskap for den lokale menigheten, offervilje til å gi og lokal kreativ ledelse. Misjon er ikke hvor mange som blir frelst, men at disipler blir gjort.

Les også

På evalueringsreise til Kongo

I skoleprosjektet, som går fra 2014 til 2018 var det tid for oppfølging og evaluering, for å sikre at en er på rett vei i forhold til målsettingene.
Les mer

De første døpte i Pang Poi

Nå er det fem kristne i Pang Poi i Thailand: Disse tre pluss evangelisten og kona.
Les mer

NORAD-midler gir økt livskvalitet i Nord-Kongo

Vi har søkt om nesten 2.300.000 kroner for 2017. Midler som skal hjelpe samarbeidskirken vår, CBCN, til å drive gode prosjekter som forandrer livssituasjonen til tusener av mennesker.
Les mer
1 - 3 av 125
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone