Optimisme i Nord-Norge
Optimisme i Nord-Norge
29 september 2011
Baptistkvinnene ser fremover

Av Frank Einar Hansen

Baptistkvinnene har i år gitt 35.000 kroner til ulike prosjekter i Norge og utlandet. Fra årsmøtet heter det at "- vi takker Gud for at vi kan være med i Hans tjeneste". De nordnorske baptistkvinnene ser fremover, og er i forventning til hva Gud vil de skal gjøre. Ingrid Kollbotn ble gjenvalgt som leder, og sammen med seg har hun Ivy-Ann Pettersen som nestleder. Øvrige styremedlemmer er Junn Markussen, Vera Wold og Berit Skoglund. Sistnevnte ble valgt inn i årets møte. Vara er May Lorentsen og Britta Andreassen.

De nordnorske baptistkvinnene arrangerte 8-11.september sitt årlige kvinnestevne under mottoet "Løft blikket". Denne gang med Randi Johansen som hovedtaler. Det er andre gang hun deltar i stevnet. May Britt Lund deltok også med tale i et av møtene. Stevnet ble gjennomført som et seminar - noe som gir rett til støtte fra Frikirkelig Studieforbund. I overkant av 40 kvinner deltok, og baptistkvinnenes leder, Ingrid Kollbotn, gleder seg over mange nye deltagere.

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Tromsø blir landsmøtested

Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.
Les mer
1 - 3 av 103
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone