Optimisme i Nord-Norge
Optimisme i Nord-Norge
29 september 2011
Baptistkvinnene ser fremover

Av Frank Einar Hansen

Baptistkvinnene har i år gitt 35.000 kroner til ulike prosjekter i Norge og utlandet. Fra årsmøtet heter det at "- vi takker Gud for at vi kan være med i Hans tjeneste". De nordnorske baptistkvinnene ser fremover, og er i forventning til hva Gud vil de skal gjøre. Ingrid Kollbotn ble gjenvalgt som leder, og sammen med seg har hun Ivy-Ann Pettersen som nestleder. Øvrige styremedlemmer er Junn Markussen, Vera Wold og Berit Skoglund. Sistnevnte ble valgt inn i årets møte. Vara er May Lorentsen og Britta Andreassen.

De nordnorske baptistkvinnene arrangerte 8-11.september sitt årlige kvinnestevne under mottoet "Løft blikket". Denne gang med Randi Johansen som hovedtaler. Det er andre gang hun deltar i stevnet. May Britt Lund deltok også med tale i et av møtene. Stevnet ble gjennomført som et seminar - noe som gir rett til støtte fra Frikirkelig Studieforbund. I overkant av 40 kvinner deltok, og baptistkvinnenes leder, Ingrid Kollbotn, gleder seg over mange nye deltagere.

Les også

Baptistkvinnenes sommerlotteri

Etter minimale kollekter fra kvinnegruppene rundt i landet denne våren trengs det et løft!
Les mer

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer
1 - 3 av 109
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone