Optimisme i Nord-Norge
Optimisme i Nord-Norge
29 september 2011
Baptistkvinnene ser fremover

Av Frank Einar Hansen

Baptistkvinnene har i år gitt 35.000 kroner til ulike prosjekter i Norge og utlandet. Fra årsmøtet heter det at "- vi takker Gud for at vi kan være med i Hans tjeneste". De nordnorske baptistkvinnene ser fremover, og er i forventning til hva Gud vil de skal gjøre. Ingrid Kollbotn ble gjenvalgt som leder, og sammen med seg har hun Ivy-Ann Pettersen som nestleder. Øvrige styremedlemmer er Junn Markussen, Vera Wold og Berit Skoglund. Sistnevnte ble valgt inn i årets møte. Vara er May Lorentsen og Britta Andreassen.

De nordnorske baptistkvinnene arrangerte 8-11.september sitt årlige kvinnestevne under mottoet "Løft blikket". Denne gang med Randi Johansen som hovedtaler. Det er andre gang hun deltar i stevnet. May Britt Lund deltok også med tale i et av møtene. Stevnet ble gjennomført som et seminar - noe som gir rett til støtte fra Frikirkelig Studieforbund. I overkant av 40 kvinner deltok, og baptistkvinnenes leder, Ingrid Kollbotn, gleder seg over mange nye deltagere.

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 125
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone