Bil til evangelisering og menighetsplanting
Bil til evangelisering og menighetsplanting
14 september 2011
En bil vil lette arbeidet med å koordinere menighetsplantingsarbeidet i Thailand. Dette har det vært samlet inn penger for å løse, både i Ålgård Baptistmenighet, på landsmøtet og andre steder.
En bil vil lette arbeidet med å koordinere menighetsplantingsarbeidet i Thailand. Dette har det vært samlet inn penger for å løse, både i Ålgård Baptistmenighet, på landsmøtet og andre steder. Av Roger Dahl I løpet av tida familien Hadland har arbeidet med menighetsplanting i Thailand har menighetsplantingsarbeidet til Lahu baptistene vokst fra 0 til 13 landsbyen, og nye landsbyer venter på evangelister. Disse landsbyene er spredt ut over et stort område nord for Chiang Mai. Den nærmeste landsbyen ligger 17 mil fra Chiang Mai, for å komme til flere av landsbyene må man opp jordveier med over 20 % stigning. - Flere av disse menighetsplantingene er vokst til kristne fellesskap på 15-30 medlemmer, pluss barn, forteller misjonær Øyvind Hadland og fortsetter: - En av nøklene har vært hyppige besøk av landsbyene for oppmuntring og veiledning. Videre har vi flere evangeliseringsfremstøt i løpet av året, alle evangelistene deltar på disse fremstøtene for å hjelpe, ha fellesskap og lære. En tredje nøkkel har vært ukelange evangelisttreningsdager med undervising på dagtid og evangelisering eller inspirasjonsmøter på kveldstid. - Til alt dette må en frakte utstyr som høytalere, forsterkere, prosjektør og lerret, strømgenerator hvis landsbyen ikke har strøm, og mat for flere dager til 200-30 mennesker. I tillegg har vi som regel vært fem til sju personer på hver tur. Med andre ord, bil er helt uunnværlig, avslutter Hadland og røper at drømmen om en Toyota Vigo Smart cab med firehjulstrekk er innen rekkevidde.

Les også

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

Pioner på Kypros

Det er bare et par år siden Kypros, som et av de siste landene i Europa, fikk en egen baptistmenighet, plantet av pastor Anton Balakumar Sinnathamby fra Norge.
Les mer

Hvordan bli en bedre menighetsplanter og pastor?

Mike Pears er direktør for International Baptist Study Center i Amsterdam, og har mange års erfaring som pastor og menighetsplanter i England. Tirsdag 2. april deltar han på fagdag.
Les mer
1 - 3 av 82
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone