Da hun tok imot troen ble babyen frisk
Da hun tok imot troen ble babyen frisk
28 oktober 2011
Den lille babyen fikk ikke til å drikke, enten det var morsmelk eller fra flaske.
Den lille babyen fikk ikke til å drikke, enten det var morsmelk eller fra flaske. Etter fem måneder på sykehuset var familien tilbake i landsbyen. Babyen fikk mat gjennom en slange inn i nesen. Flere av Lahu-evangelistene besøkte familien, og delte evangeliet med den unge moren. Som hadde hørt om Jesus tidligere, hadde tenkt mye på det og nå var klar til å ta imot. Kvinnen skar selv over ”Åndebåndene” som lahuene har rundt anklene og håndleddene til beskyttelse mot at sjelen skal forlate kroppen. Samme kveld begynte babyen å drikke av flaske for første gang. Evangelistbesøket ble til frelse for kropp og sjel for både babyen og moren. Arbeidet med menighetsplanting blant lahuene i Thailand gir mange mennesker en mulighet for en framtid der Jesus er med i livet. Det Norske Baptistsamfunn vil støtte evangelistenes arbeid i mange år framover.  For å sirke at  at evangelistene kan fortsette arbeidet blant lahuene i Thailand er vi avhengig av gaveinnteker. Gi din gave til kontor 3000 15 13105.

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

På evalueringsreise til Kongo

I skoleprosjektet, som går fra 2014 til 2018 var det tid for oppfølging og evaluering, for å sikre at en er på rett vei i forhold til målsettingene.
Les mer
1 - 3 av 129
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone