Hilsen fra Günter Wieske
Hilsen fra Günter Wieske
14 desember 2011
I begynnelsen av 1970 årene var Günter Wieske fra Tyskalnd ansatt som evangelisasjonssekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Han husker fremdeles sine norske venner og er levende opptatt av utviklingen i Norge
I begynnelsen av 1970 årene var Günter Wieske fra Tyskalnd ansatt som evangelisasjonssekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Han husker fremdeles sine norske venner og er levende opptatt av  utviklingen i Norge. Før og etter denne perioden har Wieske hatt ulike posisjoner innen det tyske baptistsamfunnet. Vi fikk nylig en hilsen fra han. Sammen med sin kone Lillian, som kommer fra Konnerud utenfor Drammen,  bor Wieske nå i en leilighet med tilknytning til en større diakonal institusjon eid av tyske baptister. Ved dette senteret er det også en egen menighet. Tabea Familienzentrum, som stedet heter har 240 beboere og omkring 130 ansatte, og liller i Nord-Bayeren. Slik som i Norge er det mange ulike etniske grupperinger blant baptistene i Tyskland, og Wieske holdt akkurat nå på med en artikkel om disse, der han også ville trekke inn utviklingen i Norge.

Les også

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer

Du kan hjelpe dem som er rammet

Barna på bildet ble offer for selvmordsbomberen på Sri Lanka. Bare en halv time etter at bildet ble tatt smalt det i Batticaloa. Du kan være med å hjelpe de rammede ved å støtte Faith Baptist Church sin innsamling.
Les mer

Feiret påske hos Faith Baptist Church i Oslo mens kirken hans ble angrepet

Påskedagsmorgen var det attentater mot tre kirker og flere hoteller på Sri Lanka, melder nettstedet nrk.no. En av menighetene har gode relasjoner til Faith Baptist Church i Oslo.
Les mer
1 - 3 av 118
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone