Hilsen fra Günter Wieske
Hilsen fra Günter Wieske
14 desember 2011
I begynnelsen av 1970 årene var Günter Wieske fra Tyskalnd ansatt som evangelisasjonssekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Han husker fremdeles sine norske venner og er levende opptatt av utviklingen i Norge
I begynnelsen av 1970 årene var Günter Wieske fra Tyskalnd ansatt som evangelisasjonssekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Han husker fremdeles sine norske venner og er levende opptatt av  utviklingen i Norge. Før og etter denne perioden har Wieske hatt ulike posisjoner innen det tyske baptistsamfunnet. Vi fikk nylig en hilsen fra han. Sammen med sin kone Lillian, som kommer fra Konnerud utenfor Drammen,  bor Wieske nå i en leilighet med tilknytning til en større diakonal institusjon eid av tyske baptister. Ved dette senteret er det også en egen menighet. Tabea Familienzentrum, som stedet heter har 240 beboere og omkring 130 ansatte, og liller i Nord-Bayeren. Slik som i Norge er det mange ulike etniske grupperinger blant baptistene i Tyskland, og Wieske holdt akkurat nå på med en artikkel om disse, der han også ville trekke inn utviklingen i Norge.

Les også

Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!

«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.
Les mer

Ber om støtte til befolkningen i Myanmar

I Myanmar er det mange som lider etter militærkuppet i februar. Eksilregjeringen, der religiøse minoriteter har fått mer plass, ber om engasjement og støtte.
Les mer

Ønsker å være til velsignelse for baptistene

European Baptist Federation la nylig ut et intervju som deres informasjonsmedarbeider Tim SolWoong Kim har gjort med generalsekretær Bjørn Bjørnø.
Les mer
1 - 3 av 133
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone