Hilsen fra Günter Wieske
Hilsen fra Günter Wieske
14 desember 2011
I begynnelsen av 1970 årene var Günter Wieske fra Tyskalnd ansatt som evangelisasjonssekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Han husker fremdeles sine norske venner og er levende opptatt av utviklingen i Norge
I begynnelsen av 1970 årene var Günter Wieske fra Tyskalnd ansatt som evangelisasjonssekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Han husker fremdeles sine norske venner og er levende opptatt av  utviklingen i Norge. Før og etter denne perioden har Wieske hatt ulike posisjoner innen det tyske baptistsamfunnet. Vi fikk nylig en hilsen fra han. Sammen med sin kone Lillian, som kommer fra Konnerud utenfor Drammen,  bor Wieske nå i en leilighet med tilknytning til en større diakonal institusjon eid av tyske baptister. Ved dette senteret er det også en egen menighet. Tabea Familienzentrum, som stedet heter har 240 beboere og omkring 130 ansatte, og liller i Nord-Bayeren. Slik som i Norge er det mange ulike etniske grupperinger blant baptistene i Tyskland, og Wieske holdt akkurat nå på med en artikkel om disse, der han også ville trekke inn utviklingen i Norge.

Les også

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer
1 - 3 av 137
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone