Hilsen fra Günter Wieske
Hilsen fra Günter Wieske
14 desember 2011
I begynnelsen av 1970 årene var Günter Wieske fra Tyskalnd ansatt som evangelisasjonssekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Han husker fremdeles sine norske venner og er levende opptatt av utviklingen i Norge
I begynnelsen av 1970 årene var Günter Wieske fra Tyskalnd ansatt som evangelisasjonssekretær i Det Norske Baptistsamfunn. Han husker fremdeles sine norske venner og er levende opptatt av  utviklingen i Norge. Før og etter denne perioden har Wieske hatt ulike posisjoner innen det tyske baptistsamfunnet. Vi fikk nylig en hilsen fra han. Sammen med sin kone Lillian, som kommer fra Konnerud utenfor Drammen,  bor Wieske nå i en leilighet med tilknytning til en større diakonal institusjon eid av tyske baptister. Ved dette senteret er det også en egen menighet. Tabea Familienzentrum, som stedet heter har 240 beboere og omkring 130 ansatte, og liller i Nord-Bayeren. Slik som i Norge er det mange ulike etniske grupperinger blant baptistene i Tyskland, og Wieske holdt akkurat nå på med en artikkel om disse, der han også ville trekke inn utviklingen i Norge.

Les også

Pinsefeiring over hele verden

Baptist World Alliance har satt sammen en video medklipp fra baptisters pinsefeiring over hele verden.
Les mer

Virus- og valutatrøbbel for baptistprosjekt

Skoleprosjekt i det nordlige Kongo går i en bratt motbakke. Nå appelleres det til ekstra giverinnsats.
Les mer

Sammen som baptister!

- I pinsen markerer baptister over verden samholdet, i bønn, lovprisning og givertjeneste, i kampen mot Korona-pandemien, sier generalsekretær Elijah M. Brown i en oppfordring til baptister verden over.
Les mer
1 - 3 av 124
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone