Iransk nettverk i Nordnorske baptistmenigheter
Iransk nettverk i Nordnorske baptistmenigheter
14 desember 2011
De siste årene har flere iranere deltatt mer eller mindre aktivt i flere av våre menigheter, grupper og i vårt fellesarbeid. For tiden er over 30 knyttet til menighetene i distriktet.
De siste årene har flere iranere deltatt mer eller mindre aktivt i flere av våre menigheter, grupper og i vårt fellesarbeid. For tiden er over 30 knyttet til menighetene i distriktet. Av Hermod Bakkevoll For tiden går fire-fem iranere mer eller mindre regelmessig i baptistkirka i Harstad, men det er totalt omkring 15 kristne iranere i Harstad-området nå. Tidligere i høst var jeg med på husmøte sammen med de fleste av disse. Det var spennende. På Melbu er det nå to iranske familier, samt noen enkeltpersoner som deltar regelmessig i vårt fellesskap der. Også i Mo i Rana er det nå kristne iranere som er bosatt. Men de fleste iranerne er i Harstad-området. Jeg håper at vi etter hvert kan få til et noe mer organisert Nordnorsk Iransk baptistnettverk. Dette er spennende, men også svært utfordrende. Jeg opplever det persiske folk, og den persiske kulturen som veldig positiv, men det er en utfordring å finne ut av på hvilken måte man kan formidle det kristne budskapet, og kristen undervisning til mennesker som tidligere har vært mer eller mindre preget av Islamsk kultur og tenkning. Men dersom dette er en dør Herren ønsker vi skal gå inn gjennom, vil Han også hjelpe oss med å løse utfordringene.

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 186
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone