Barnekoret synger på BLINK 2012
Barnekoret synger på BLINK 2012
10 februar 2012
3.-8. juli samlets norske baptister til landsmøte og sommerfest på Stavern folkehøgskole Fredtun.
3.-8. juli samlets norske baptister til landsmøte og sommerfest på Stavern folkehøgskole Fredtun. I 2012 og de kommende årene er landsmøtet og sommerfesten lagt til Stavern der vi ønsker å bygge nye somertradisjoner. Programmet begynner nå å ta form, og vi ser fram til flotte stevnedager sammen. Talere i kveldsmøtene blir Magnar Mæland, Ian Bunce, Magritt Brustad og en av kveldene vil en gjest fra Burma stå for forkynnelsen. Inga Tolås har takket ja til å ha ansvar for lovsangen. ”Alle sammen”-samlingen  blir starten på hver stevnedag. Der vil Sveinung Vaagen og hans medarbeidere ha ansvaret. Utover dagen blir det seminarer, tid til ulike aktiviteter, turer m.m., før det er kveldsmøte. Samtidig med kveldsmøtet vil det være eget tilbud for barna med Sirkus DUCANO. Etter kveldsmøtene blir det åpent telt med salg av mat og drikke, og ulike innslag fra scenen hver kveld. Vi vil i løpet av januar åpne nettsidene for BLINK 2012 og sende brosjyren i trykken. Skal vi lykkes med BLINK 2012 må vi være positivt med alle sammen, også i forhold til å stille som frivillig til ulike oppgaver. Jan Sverre Bekkelund vil koordinere alle de frivillige, og det gjelder at vi alle møter han med positiv holdning.

Les også

Ungt og engasjert tilskudd til hovedstyret

Har troa på et kirkesamfunn der Jesus står i sentrum og det finnes harmoni på tvers av generasjoner og kulturer.
Les mer

Inspirerende debatt

«Flyktningkrisen» som oppstod i fjor sommer og høst, og måten den er håndtert på i året som har gått utfordrer også baptistene. I landsmøtedebatten ble fokuset satt på vårt møte med dem som kommer til Norge.
Les mer

Velkommen til Skien

Skien Baptistmenighet er vertskap for landsmøte og sommerfest i år. Sett av dagene 6.-11.juli. Da braker det løs med mye spennende og innholdsrikt program for alle aldersgrupper.
Les mer
1 - 3 av 47
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone