Japansk baptist fikk miljøpris fra FN for bevaring av skog
Japansk baptist fikk miljøpris fra FN for bevaring av skog
27 februar 2012
Østerfisker Shigeatsu Hatakeyama fra det nordøstlige Japan har i mer enn 20 år utviklet et skogområde som holder elvene rene og østersen sunn.
Østerfisker Shigeatsu Hatakeyama (68) fra det nordøstlige Japan har i mer enn 20 år utviklet et skogområde som holder elvene rene og østersen sunn. Dette er han blitt kjent som "Bestefar Østers" for. Etter tsunamien har han gjenreist dette området, for uten at skogen komemr på plass igjen vil han ikke lenger kunne fiske østers, fordi skogen gir et viktig bidrag av jern og mineraler til havets økosystem, og derved levevilkår for østers. I forbindelse med FN prisen "Forest Hero Award" som deles ut til mennesker som gjør en insnats for trær og skog, sier han at Salme 42 med ordene "Som hjorten lengter etter bekker med vann, lengter min sjel etter deg, min Gud." har vært hans inspirasjon i arbeidet. "Bestefar Østers" er baptist. Les mer

Les også

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer

Du kan hjelpe dem som er rammet

Barna på bildet ble offer for selvmordsbomberen på Sri Lanka. Bare en halv time etter at bildet ble tatt smalt det i Batticaloa. Du kan være med å hjelpe de rammede ved å støtte Faith Baptist Church sin innsamling.
Les mer
1 - 3 av 123
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone