Inspirerende menighetsliv i Hammerfest
Inspirerende menighetsliv i Hammerfest
9 mars 2012
Menighetsledelsen sammen med distriktsarbeider Hermod Bakkevoll
Det har alltid vært svært inspirerende å være på besøk i menigheten i Hammerfest. Nylig hadde jeg gleden av å være sammen med dem igjen. Av Hermod Bakkevoll Jeg fikk oppleve at menighetslivet på mange måter fungerer i beste velgående, etter en noe krevende periode for menigheten. At både familien Rolfsen og andre aktive i menigheten flyttet fra byen medførte selvsagt et stort savn for menigheten. Også en del praktiske forhold medførte en vanskelig periode. Derfor er det så godt å komme til Hammerfest å oppleve det gode fellesskapet, og vitnesbyrdet om hvordan Gud har ordnet og lagt mange ting tilrette. Menighetslivet fungerer regelmessig, med samlinger hver uke. Det er både utadrettede møter hver lørdag kveld, samt bønnemøter og andre samlinger. Nye mennesker kommer på møtene, og fellesskapet preges av både optimisme og fremtidstro. La oss be for våre venner i Hammerfest. Bildetekst: Menighetsledelsen i Hammerfest. Fra venstre: Siv Jacobsen leder, Terje Johansen, Ann-Christin Høyer og Trond Eilertsen. Lene Hanebo var ikke til stede da bildet ble tatt. Helt til høyre, Hermod Bakkevoll, distriktsarbeider i Baptistsamfunnet. Foto Trond Eilertsen

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 99
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone