Inspirerende menighetsliv i Hammerfest
Inspirerende menighetsliv i Hammerfest
9 mars 2012
Menighetsledelsen sammen med distriktsarbeider Hermod Bakkevoll
Det har alltid vært svært inspirerende å være på besøk i menigheten i Hammerfest. Nylig hadde jeg gleden av å være sammen med dem igjen. Av Hermod Bakkevoll Jeg fikk oppleve at menighetslivet på mange måter fungerer i beste velgående, etter en noe krevende periode for menigheten. At både familien Rolfsen og andre aktive i menigheten flyttet fra byen medførte selvsagt et stort savn for menigheten. Også en del praktiske forhold medførte en vanskelig periode. Derfor er det så godt å komme til Hammerfest å oppleve det gode fellesskapet, og vitnesbyrdet om hvordan Gud har ordnet og lagt mange ting tilrette. Menighetslivet fungerer regelmessig, med samlinger hver uke. Det er både utadrettede møter hver lørdag kveld, samt bønnemøter og andre samlinger. Nye mennesker kommer på møtene, og fellesskapet preges av både optimisme og fremtidstro. La oss be for våre venner i Hammerfest. Bildetekst: Menighetsledelsen i Hammerfest. Fra venstre: Siv Jacobsen leder, Terje Johansen, Ann-Christin Høyer og Trond Eilertsen. Lene Hanebo var ikke til stede da bildet ble tatt. Helt til høyre, Hermod Bakkevoll, distriktsarbeider i Baptistsamfunnet. Foto Trond Eilertsen

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 95
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone