Første tamilske baptistkirke på Sri Lanka
Første tamilske baptistkirke på Sri Lanka
21 mars 2012
Den tamilske baptistmenighet i Oslo har gitt penger til den to år gamle menighetens kirke.

I februar hadde pastor Anton Sinnathamby gleden av å være med på innvielsen. Menigheten som har fått egen kirke ble stiftet for to år siden, og ligger i landsbyen Pavakkodichenai på østkysten av Sri Lanka.

Alle de 40 medlemmene er tidligere hinduister. Anton Sinnathamby har vært fødselshjelper for menighetsetableringen.

Han forteller til nettstedet baptist.no at da han i 2005 for første gang kom i kontakt med gruppa var det en familie som var kristne.  Nå er det over 40 medlemmer. Den tamilske baptistmenigheten i Oslo, som innviet eget kirkelokal i fjor høst har gitt 40-50000 kroner til kjøp av tomt og bygging av kirkelokale i Pavakkodichenai.

Det er den første baptistkirken bygget blant tamilene. Pastor Sinnathamby regner med at det i løpet av året vil bli en til. I tillegg til et engasjement for disse to menighetene har Anton Sinnathamby også vært aktivt engasjert i forhold til seks menighetsplantinger blant tamiler i India.

 

Illustrasjonsbilde av pastor Sinnathamby på besøk i Sri Lanka.

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone