Velkommen til inspirerende stevnedager
Velkommen til inspirerende stevnedager
13 mars 2012
Knut Olaf Frikstad og Frode Hansen er hovedtalere på distriktsstevnet 25.-28. mai. Årets stevne er lagt til Grøtavær og leirskolen der. Det gjør at stevnet blir kompakt. En kan bo, spise og ha møtene på et samlet område.

Av Hermod Bakkevoll

I pinsen inviterer vi til et distriktsstevne som på mange måter blir annerledes enn slik vi har hatt det i det siste. For det første blir det flott å ha både møtesal, innkvartering og servering “under samme tak”, eller i hvert fall på samme område.

Det får vi til fordi vi legger stevnet til leirskoleanlegget på Grøtavær.  Dette skulle tilsi at vi kan oppleve det gode fellesskapet med hverandre hele tiden. Både til å lede allsangen i møtene, og som solister og grupper som vil delta med sang og musikk, blir flere med. Vi satser bl.a. på både barnekor og ungdomsgruppe. Vi får også med det lokale mannskoret «Kaikameratene»

For det andre ser det ut til at vi i år får et større innslag av ungdom på stevnet enn vi har hatt på mange år. Leirskoleområdet på Grøtavær har mange muligheter for aktivitet, og det vil bli lagt opp til aktiviteter og program for både barn og ungdom, i tillegg til det ordinære stevneprogrammet. Spesielle gjester til ungdomsprogrammet blir Michael Østenstad og Jon Viktor Lillenberg fra NBUFs «Team on the road» Frode Hansen er pastor i Pinsemenigheten Bykirka i Bodø. Frode har flere ganger tidligere vært benyttet som bibellærer og forkynner på ungdoms og familiearrangementer på Rivermont. Knut Olaf Frikstad er godt kjent i vårt distrikt. Han har vært pastor i Sommarøy og Harstad Baptistmenigheter, og har også tidligere vært benyttet som stevnetaler. Knut Olaf er for tiden en av lederne i menigheten Kristent Fellesskap i Harstad.

Vi håper på god oppslutning om stevnet, og både Grøtavær menighet, leirskolen på Grøtavær, og programkomiteen ønsker alle velkommen til et flott stevne på Grøtavær i pinsen.

Les stevnebrosjyren

Relaterte dokumenter

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 98
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone