Velkommen til inspirerende stevnedager
Velkommen til inspirerende stevnedager
13 mars 2012
Knut Olaf Frikstad og Frode Hansen er hovedtalere på distriktsstevnet 25.-28. mai. Årets stevne er lagt til Grøtavær og leirskolen der. Det gjør at stevnet blir kompakt. En kan bo, spise og ha møtene på et samlet område.

Av Hermod Bakkevoll

I pinsen inviterer vi til et distriktsstevne som på mange måter blir annerledes enn slik vi har hatt det i det siste. For det første blir det flott å ha både møtesal, innkvartering og servering “under samme tak”, eller i hvert fall på samme område.

Det får vi til fordi vi legger stevnet til leirskoleanlegget på Grøtavær.  Dette skulle tilsi at vi kan oppleve det gode fellesskapet med hverandre hele tiden. Både til å lede allsangen i møtene, og som solister og grupper som vil delta med sang og musikk, blir flere med. Vi satser bl.a. på både barnekor og ungdomsgruppe. Vi får også med det lokale mannskoret «Kaikameratene»

For det andre ser det ut til at vi i år får et større innslag av ungdom på stevnet enn vi har hatt på mange år. Leirskoleområdet på Grøtavær har mange muligheter for aktivitet, og det vil bli lagt opp til aktiviteter og program for både barn og ungdom, i tillegg til det ordinære stevneprogrammet. Spesielle gjester til ungdomsprogrammet blir Michael Østenstad og Jon Viktor Lillenberg fra NBUFs «Team on the road» Frode Hansen er pastor i Pinsemenigheten Bykirka i Bodø. Frode har flere ganger tidligere vært benyttet som bibellærer og forkynner på ungdoms og familiearrangementer på Rivermont. Knut Olaf Frikstad er godt kjent i vårt distrikt. Han har vært pastor i Sommarøy og Harstad Baptistmenigheter, og har også tidligere vært benyttet som stevnetaler. Knut Olaf er for tiden en av lederne i menigheten Kristent Fellesskap i Harstad.

Vi håper på god oppslutning om stevnet, og både Grøtavær menighet, leirskolen på Grøtavær, og programkomiteen ønsker alle velkommen til et flott stevne på Grøtavær i pinsen.

Les stevnebrosjyren

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 114
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone