Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning
Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning
15 april 2012
"Minns du sången"- koret fra Nord Norge ga 14. april konsert i Frøyland og Orstad kirke. Med mer enn 400 tilhørere på plass i kirken ble det en flott sangkveld.
Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning "Minns du sången"- koret fra Nord Norge ga 14. april konsert i Frøyland og Orstad kirke. Med mer enn 400 tilhørere på plass i kirken ble det en flott sangkveld. Av Roger Dahl Nordlendingene satte i gang "Miss du sången"- koret til det skulle være sommerfest i Harstad i 2008. Den gode responsen tente en iver etter å fortsette, så hver vår siden har koret kommet sammen, med sangere fra mange ulike plasser, for å ha øvelseshelg og konsert. Både i Tromsø, på Finnsnes og i Harstad, og nå også i Stavanger-området. Koret synger sanger fra ulike perioder og stilarter innen den kristne- og sangskatten. Knut Olaf Frikstad er ansvarlig for det musikalske, mens Hermod Bakkevoll koordinerer hele arrangementet. Bildet er fra konserten i Frøyland og Orstad kirke og er tatt av Turid Nedland, som var på konsert lørdag kveld.

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 115
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone