Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning
Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning
15 april 2012
"Minns du sången"- koret fra Nord Norge ga 14. april konsert i Frøyland og Orstad kirke. Med mer enn 400 tilhørere på plass i kirken ble det en flott sangkveld.
Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning "Minns du sången"- koret fra Nord Norge ga 14. april konsert i Frøyland og Orstad kirke. Med mer enn 400 tilhørere på plass i kirken ble det en flott sangkveld. Av Roger Dahl Nordlendingene satte i gang "Miss du sången"- koret til det skulle være sommerfest i Harstad i 2008. Den gode responsen tente en iver etter å fortsette, så hver vår siden har koret kommet sammen, med sangere fra mange ulike plasser, for å ha øvelseshelg og konsert. Både i Tromsø, på Finnsnes og i Harstad, og nå også i Stavanger-området. Koret synger sanger fra ulike perioder og stilarter innen den kristne- og sangskatten. Knut Olaf Frikstad er ansvarlig for det musikalske, mens Hermod Bakkevoll koordinerer hele arrangementet. Bildet er fra konserten i Frøyland og Orstad kirke og er tatt av Turid Nedland, som var på konsert lørdag kveld.

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 99
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone