Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning
Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning
15 april 2012
"Minns du sången"- koret fra Nord Norge ga 14. april konsert i Frøyland og Orstad kirke. Med mer enn 400 tilhørere på plass i kirken ble det en flott sangkveld.
Nordlendingene inntok Rogaland med overbevisning "Minns du sången"- koret fra Nord Norge ga 14. april konsert i Frøyland og Orstad kirke. Med mer enn 400 tilhørere på plass i kirken ble det en flott sangkveld. Av Roger Dahl Nordlendingene satte i gang "Miss du sången"- koret til det skulle være sommerfest i Harstad i 2008. Den gode responsen tente en iver etter å fortsette, så hver vår siden har koret kommet sammen, med sangere fra mange ulike plasser, for å ha øvelseshelg og konsert. Både i Tromsø, på Finnsnes og i Harstad, og nå også i Stavanger-området. Koret synger sanger fra ulike perioder og stilarter innen den kristne- og sangskatten. Knut Olaf Frikstad er ansvarlig for det musikalske, mens Hermod Bakkevoll koordinerer hele arrangementet. Bildet er fra konserten i Frøyland og Orstad kirke og er tatt av Turid Nedland, som var på konsert lørdag kveld.

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Tromsø blir landsmøtested

Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone