Medarbeiderkonferansen samlet i bønn for landet
Medarbeiderkonferansen samlet i bønn for landet
19 april 2012
Pastor Magnus Lund tok initiativ til forbønn i forbindelse med den pågående rettsaken etter 22. juli tragedien, som begynte i Oslo tinghus denne uken.

Pastor Magnus Lund tok initiativ til forbønn i forbindelse med den pågående rettsaken etter 22. juli tragedien, som begynte i Oslo tinghus denne uken. Av Roger Dahl Magnus Lund fortalte om hvordan han og menigheten i Kvæfjord hadde sendt telegram til Statsministeren og til Kongehuset 22. juli. Der de hadde understreket at mengihten var i forbønn for landet, for dem som var rammet direkte, for dem som måtte fronte tragedien. I sine svar understrekte Regjeringen og Kongehuset at det hadde stor betydning at noen ba disse dagene. - Det har stor betydning at noen ber nå også, sa pastor Magnus Lund, for at den skyldige skal få hjelp til å erkjenne sine handlinger, for dem som har mistet noen av sine i tragedien, for dem som overlevde skrekkhendelsene 22. juli,og deres liv, for AUF som organisasjon og ledelsen, for landets ledere, som Regjeringen, Kongehuset, domstolen og alle de involverte i saken som føres. Og pastorer og andre ledere samlet til medarbeiderkonferanse startet konferansedagen, 19. april, med bønn for vårt land og folk. 70 ledere er samlet til medarbeiderkonferanse på Gavelstad hotell i Svarstad, 18.-22. april.

Les også

– Kristne mer våkne for sitt samfunnsansvar

Menighetene i Oslo har styrket bevisstheten om sitt ansvar for hovedstaden. Bønn for Oslo har bidratt til dette, mener Hermund Haaland i tenketanken Skaperkraft.
Les mer

Vil be for og velsigne Israel

Fra mars 2019 startet en med Israelsmøter i Baptistkirken i Rørvik. - Noen av oss har savnet et engasjement for Israel i menigheten og på stedet forøvrig, sier Svanhild Gaasvær på menighetens nettsider.
Les mer

Vær med i bønn

Vi har oppdatert bønnekalenderene våre nå ved årsskiftet. Vi oppfordrer til aktiv bruk av disse både i menigheten og i hjemmene.
Les mer
1 - 3 av 34
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone